Gata cu secretele! Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP, filmata complet necamuflata

Gata cu secretele! Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP, filmata complet necamuflata
  • Gata cu secretele!
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP, filmata complet necamuflata
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare ar trebui sa fie livrate clientilor chiar pe parcursul lunilor urmatoare, daca nu vor mai aparea niciun fel de surprize si, prin urmare, intarzieri neprogramate.

Prezentata publicului larg in urma cu putin peste trei ani si jumatate, extrema masina pe care oficialii diviziei de performanta Mercedes-AMG o vor comercializa sub simpla, dar sugestiva denumire de One continua seria aparitiilor spectaculoase in Europa. De aceasta data, fotografii spion au reusit sa surprinda nu doar unul, ci doua prototipuri diferite in apropierea si pe circuitul de la Nurburgring.

Filmata atat de la numai cateva zeci de centimetri, cat si de la o distanta mai mare, mult anticipata creatie iese in evidenta printr-un exterior dramatic stilizat, printre atractiile principale ale caroseriei numarandu-se si o aripa spate inspirata de clasa LMP1 din Cursa de 24 de Ore de la Le Mans.

De asemenea, aceeasi extrema masina pe care oficialii diviziei de performanta Mercedes-AMG o vor comercializa sub simpla, dar sugestiva denumire de One se mai poate lauda si cu o prelungire proeminenta la nivelul spoilerului fata, dar si cu un difuzor masiv pentru spoilerul spate. Din peisaj nu lipsesc nici prizele de aer supradimensionate sau elementele aerodinamice active, printre altele.

In ceea ce priveste departamentul interior, mult anticipata creatie este asteptata sa soseasca alaturi de doua display-uri color pentru afisarea tuturor informatiilor si detaliilor vitale, de la vitezometru si pana la comenzilor sistemului de infotainment, plus un volan imprumutat din Formula 1.

Si daca tot veni vorba despre F1, similaritatile dintre monoposturile caracteristice competitiei respective si extrema masina pe care oficialii diviziei de performanta Mercedes-AMG o vor comercializa sub simpla, dar sugestiva denumire de One vor continua si sub capota. Acolo unde cea din urma va miza pe o solutie familiara: un V6 turbo de 1.6 litri si patru motoare electrice pentru 1.000+ CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe