Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP. Compania producatoare a dezvaluit, in sfarsit, data lansarii versiunii de serie

Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP. Compania producatoare a dezvaluit, in sfarsit, data lansarii versiunii de serie
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP
  • Compania producatoare a dezvaluit, in sfarsit, data lansarii versiunii de serie
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 200 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze mai putin de 6.0 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de patru ani - inca din toamna lui 2017, si amanata de nenumarate ori, din diferite motive, impresionanta masina cunoscuta initial sub numele de Mercedes-AMG Project One este pe cale sa devina, intr-un final, realitate. Explicatia: conducerea companiei producatoare a dezvaluit - prin intermediul unui scurt material video, cu o lungime de 22 de secunde, ca mult anticipata versiune de serie a bijuteriei de aproape 2.3 milioane de euro va debuta oficial in cursul zilei de maine.

O adaptare a monopostului care i-a adus multiple victorii lui Lewis Hamilton, aceasta va combina patru motoare electrice si un benzinar V6 de 1.6 litri - conceput sa urce pana la 11.000 de rotatii pe minut, pentru a livra rotilor de pe ambele punti o putere maxima mai mare de 1.000 de cai, dupa cate se pare.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic a extremului Mercedes-AMG One continua - printre altele, cu o transmisie automata in opt rapoarte, cu dublu ambreiaj, printre performantele impresionantei masini oferite in doar 275 de exemplare regasindu-se si un sprint de la 0 la 200 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp mai mic de 6.0 secunde. Viteza maxima: peste 350 de kilometri pe ora - potrivit informatiilor anuntate anterior, la momentul premierei mondiale, de sefii companiei producatoare.

Lista ingredientelor ce compun reteta caracteristica bijuteriei cu origini in Formula 1 cuprinde inclusiv unele elemente aerodinamice active, evacuare montata central, jante cu prindere centrala, un volan inspirat - la randul sau, din Marele Circ si doua display-uri color pentru afisarea tuturor detaliilor vitale.

Mercedes AMG Project One - Poze reale

Mercedes AMG Project One - Poze reale

Mercedes AMG Project One - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Mercedes AMG Project One - Poze reale
mai multe