Masina cu motor de 2.0 litri si 408 CP. Cum arata in realitate

Masina cu motor de 2.0 litri si 408 CP. Cum arata in realitate
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 408 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 4.6 secunde - asa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Prezentata publicului larg acum mai bine de-un an, cea mai recenta generatie a celebrei masini oferite de Mercedes sub numele de C-Class se vinde, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de nemti la dispozitia propriilor cumparatori se regaseste, mai nou, si o varianta de inalta performanta - comercializata sub indicativul AMG C 43 4Matic.

Mercedes-AMG C 43 4Matic

Mercedes-AMG C 43 4Matic

Mercedes-AMG C 43 4Matic

Disponibila la preturi incepand de la aproape 71.460 de euro, respectiva aroma isi va intampina viitorii clienti in compania unui motor turbo de 2.0 litri si 408 CP, in patru pistoane, pe benzina - caruia i se alatura un sistem mild-hybrid de 48 de volti, capabil sa condimenteze lucrurile, pentru scurte perioade de timp, cu alti 14 CP, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Aceeasi versiune comercializata sub indicativul AMG C 43 4Matic se mai poate lauda si cu o transmisie automata in noua rapoarte, si cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, in doar 4.6 secunde. Conform producatorului german, varianta de inalta performanta a celebrei masini oferite de sub numele de C-Class dispune si de directie integrala.

Respectiva aroma nu duce insa nici lipsa elementelor stilistice unice - cu specialistii departamentului de design de la Mercedes optand pentru spoilere agresiv stilizate, pentru praguri proeminente, pentru o capota cu nervuri, pentru un eleron subtil la nivel de portbagaj, dar si pentru jante uriase din aliaj, pentru o evacuare cvadrupla, pentru un volan cu parte inferioara plata etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (65) Poze Mercedes-AMG C 43 4Matic
mai multe