Noua masina de la Lexus e nebunie curata: are motor V6 twin-turbo si scaune spate care se inclina. Cum arata in realitate

Noua masina de la Lexus e nebunie curata: are motor V6 twin-turbo si scaune spate care se inclina. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Lexus e nebunie curata
  • Are motor V6 twin-turbo si scaune spate care se inclina
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici jantele din aliaj de pana la 22 de inch, nici suspensia activa, dar nici instalatia audio cu 25 de difuzoare de la Mark Levinson - de exemplu.

Prezentata publicului larg in urma cu cateva zile - la sfarsitul anului 2021, noua generatie LX stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior, aceasta se remarca atat prin dimensiunile generoase ale caroseriei cu cinci portiere, cat si prin elementele impozante - precum grila uriasa a radiatorului, aripile proeminente sau stopurile unite cu o banda iluminata de LED-uri.

In cabina - departe de privirile insistente ale curiosilor, impresionanta masina de la Lexus ofera - printre altele, instrumente de bord digitale, doua display-uri centrale, tapiterie din piele fina si nu numai.

Lexus LX -Galerie foto

Lexus LX -Galerie foto

Lexus LX -Galerie foto

Lexus LX -Galerie foto

Lexus LX -Galerie foto

Aceeasi noua generatie LX se mai poate lauda - tot la nivel de interior, in cazul in care mai era cumva nevoie de o astfel de precizare, si cu scaune spate individuale capabile sa se incline pentru un maxim de confort, despartite de o consola masiva. Asa cum mentionam si anterior - in randurile de mai sus, din peisaj nu lipseste nici instalatia audio cu 25 de difuzoare Mark Levinson.

Sub capota, impresionanta masina de la Lexus propune doua unitati V6 twin-turbo: un benzinar de 3.5 litri - cu 415 CP si 650 Nm, si un diesel de 3.3 litri, ce dezvolta un total de doar 299 CP si 700 Nm.

Daca vine vorba - in schimb, despre nota de plata, noua generatie LX porneste - pe piata din Statele Unite ale Americii, de la 86.900 de dolari. Versiunea de top se apropie de suma de 130.000 de dolari - fara a lua insa in calcul si eventualele dotari optionale bifate de cumparatorii respectivei variante, proiectate pentru a concura impotriva unor nume precum Mercedes-Maybach GLS 600.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (158) Poze Lexus LX -Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Martie 2022