Noua masina de la Mazda e nebunie curata: are motoare cu sase cilindri in linie, tractiune spate si 327 de cai in versiunea de top. Cat costa in Romania

Noua masina de la Mazda e nebunie curata: are motoare cu sase cilindri in linie, tractiune spate si 327 de cai in versiunea de top. Cat costa in Romania
  • Noua masina de la Mazda e nebunie curata
  • Are motoare cu sase cilindri in linie, tractiune spate si 327 de cai in versiunea de top
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari si echipamente standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus jante pe 18 inch, instrumente de bord digitale si display central cu diagonala de 12.3 inch.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 19 saptamani, inca din prima jumatate a lunii martie, cea dintai generatie a impresionantei masini comercializate de Mazda sub numele de CX-60 are, de cateva zile, si un pret de vanzare. 51.290 de euro este, mai exact, suma minima perceputa de marca nipona, respectiva nota de plata caracterizand varianta botezata E-SKYACTIV PHEV.

Mazda CX-60

Mazda CX-60

Mazda CX-60

Singura versiune de motorizare oferita la momentul actual, aceasta combina o unitate aspirata cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri, pe benzina, cu un motor electric si o baterie de 17.8 kWh pentru un total de aproximativ 327 de cai. O transmisie automata cu opt rapoarte completeaza, alaturi de tractiunea integrala i-Activ AWD, fisa cu specificatii tehnice.

Cea dintai generatie a spectaculoasei masini oferite de Mazda sub denumirea de CX-60 necesita, prin urmare, numai 5.8 secunde pentru a rezolva, cu acceleratia la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, in timp ce viteza de top nu depaseste 200 de kilometri pe ora. Consumul mediu de carburant: undeva in jurul a 2.2 litri la 100 de kilometri, dupa cate se pare.

Aceeasi varianta E-SKYACTIV PHEV se va mai putea lauda, conform configuratorului destinat pietei din Romania, si cu o autonomie electrica 63 de kilometri. Daca vine vorba, in schimb, despre lista cu dotari si echipamente standard cuprinde, suma de 51.290 de euro inseamna si faruri cu LED, si jante pe 18 inch, plus instrumente de bord digitale si display central de 12.3 inch.

Mazda CX-60

Mazda CX-60

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (75) Poze Mazda CX-60
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2022