Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 9000 rpm! Cum arata in realitate

Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 9000 rpm! Cum arata in realitate
  • Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata:
  • Are motor care se tureaza pana la 9000 rpm!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania - la preturi incepand de la aproape 152.827 de euro, aceasta se poate lauda inclusiv cu un pachet aerodinamic inspirat, asemeni interiorului, din motorsport.

Prezentata publicului larg in urma cu circa jumatate de an, prima si - probabil, unica generatie a masinii oferite de Porsche sub numele de 718 Cayman GT4 RS nu mai necesita niciun fel de introducere. Privita de la exterior, aceasta se remarca - in special, prin partea frontala agresiv stilizata, cu o capota ventilata si prize uriase de aer in echipare, insa nici pragurile laterale proeminente, eleronul urias ori difuzorul masiv de la nivelul partii posterioare nu vor trece complet neobservate. Din contra, am putea spune.

Porsche 718 Cayman GT4 RS - Galerie foto

Porsche 718 Cayman GT4 RS - Galerie foto

Porsche 718 Cayman GT4 RS - Galerie foto

Comercializata si pe piata din Romania, in schimbul unei sume minime imposibil de neglijat, de aproximativ 152.827 de euro, respectiva reteta cuprinde - standard sau optional, de la caz la caz, si evacuare dubla, jante cu prindere centrala, scaune sport, volan multifunctional cu marcaj la ora 12, roll-cage din titan, dar si ceasuri de bord partial digitale si instalatie de climatizare cu reglare automata.

Sub capota - asa cum precizam si anterior, noua masina de strada de la Porsche se bucura de serviciile unui motor aspirat cu sase cilindri si o capacitate de patru litri, ce se tureaza pana la 9000 rpm. Acompaniat de o transmisie PDK in sapte rapoarte - daca mai trebuia, inca o data, mentionat, acesta livreaza o putere maxima de 500 de cai, indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie blocata la podea, intr-un timp de 3.4 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Porsche 718 Cayman GT4 RS - Galerie foto
mai multe