Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata: are motor 1.6 turbo de 304 CP si tractiune integrala in standard! In plus, se vinde fara bancheta spate. Cat costa

Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata: are motor 1.6 turbo de 304 CP si tractiune integrala in standard! In plus, se vinde fara bancheta spate. Cat costa
  • Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata
  • Are motor 1.6 turbo de 304 CP si tractiune integrala in standard!
  • In plus, se vinde fara bancheta spate
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Disponibila la preturi incepand de la aproape 50.000 de dolari, dupa cate se precizeaza intr-un comunicat oferit, de curand, presei de specialitate, impresionanta sportiva pe nume GR Corolla Morizo Edition se mai poate lauda, printre altele, si cu un plafon realizat din carbon forjat.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 20 de saptamani - inca de la inceputul lunii aprilie, prima generatie a super compactei comercializate de Toyota sub denumirea de GR Corolla isi intampina cumparatorii, zilele acestea, in multiple savori si arome. Printre optiunile puse la dispozitia persoanelor dornice de senzatii tari se regaseste, mai nou, si o varianta botezata GR Corolla Morizo Edition - unde Morizo reprezinta, dupa cum mentionam inclusiv anterior, la momentul premierei mondiale, nickname-ul lui Akio Toyoda, presedintele celebrei companii japoneze.

Toyota GR Corolla Morizo Edition

Toyota GR Corolla Morizo Edition

Anuntata in vara anului 2022, respectiva versiune se bucura - la randul sau, de o motorizare turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.6 litri, proiectata pentru a livra rotilor de pe ambele punti, exclusiv prin intermediul unei transmisii manuale echipate cu sase rapoarte, undeva in jurul a 304 CP. In cazul de fata insa, persoana de la volan va experimenta si un cuplu de 400 de Newton-Metri - un plus de pana la 30 de Newton-Metri comparativ cu celelalte configuratii produse.

Reteta specifica extremei Toyota GR Corolla Morizo Edition - mai mult ori mai putin surprinzator, cu o pereche de faruri cu tehnologie LED si un set de jante forjate pe 18 inch. Plus o capota din aluminiu, un plafon din carbon forjat, discuri de franare de pana la 14 inch, instrumente de bord digitale si configurabile, scaune actionate electric, cu functie de incalzire, instalatie de climatizare cu reglare automata, ecran central cu diagonala de opt inch, insertii din piele sintetica, accente de Ultrasuede, pedale din aluminiu - toate acestea fiind caracteristice listei cu dotari standard.

Toyota GR Corolla Morizo Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Toyota GR Corolla Morizo Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2022