Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Cumparatorul a fost nevoit sa astepte aproape un an dupa exemplarul realizat special, la comanda.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, primul Q8 din istoria Audi se vinde zilele acestea in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de performanta RS, acompaniata de un motor cu opt cilindri in V, doua turbine si sistem micro-hibrid pe 48 de volti.

Despre SUV-ul cu aproximativ 600 de cai si 800 de Newton-Metri pe ambele punti, capabil sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 3.8 secunde, este vorba, de asemenea, si in cazul de fata.

Realizat la comanda, special pentru o persoana cu dare de mana din Statul Qatar, urmatorul exemplar iese imediat in evidenta prin nuanta Austin Yellow de la nivelul caroseriei. Important de mentionat, din peisaj nu lipsesc nici spoilerele fata si spate agresiv stilizate, aripile laterale proeminente sau jantele de dimensiuni generoase.

La interior, de cealalta parte a portierelor, respectivul Audi RS Q8 vine cu tapiterie din piele neagra, plus cusaturi contrastante si numeroase ornamente realizate din fibra de carbon, printre altele.

In plan tehnic, automobilul livrat cumparatorului sau la aproape un an distanta de la momentul plasarii comenzii se poate lauda, pe langa motorul cu opt cilindri in V, doua turbine si sistem micro-hibrid pe 48 de volti si cu o unitate de control marca ABT Sportsline. Drept urmare, valorile maxime urca pana la 740 CP si 920 Nm.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2021