Politia a primit o noua masina pe maini. Are 471 CP si face suta in doar 4,4 secunde

Politia a primit o noua masina pe maini. Are 471 CP si face suta in doar 4,4 secunde
  • Politia a primit o noua masina pe maini
  • Are 471 CP si face suta in doar 4.4 secunde
Distribuie pe Facebook

In plus, viteza maxima se ridica la 270 de kilometri pe ora, potrivit oficialilor companiei producatoare.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de patru ani, prima generatie a sportivei cunoscute in lume sub numele de Lexus LC ocupa un loc fruntas in topul celor mai spectaculoase masini... de politie ale planetei. Si nu este niciun fel de gluma.

Proiectat pentru a concura cu versiunea in doua portiere a gamelor BMW Seria 8 si Mercedes S-Class, super-coupe-ul japonez a primit, de curand, un post in cadrul autoritatilor din Tara Soarelui Rasare.

Donata politiei din prefectura Tochigi, respectiva masina mizeaza pe un motor V8 de cinci litri si aproximativ 471 de cai putere pentru lupta impotriva persoanelor care nu respecta legea. Asa se face ca acceleratia de la 0 la 96 de km/h...

... nu dureaza decat 4.4 secunde, coupe-ul oferia de unul dintre directorii Lexus putand inclusiv sa atinga o viteza de top de 270 de kilometri pe ora, la nevoie, in cazurile cu adevarat extreme.

Acum, daca vine vorba despre politia din prefectura japoneza Tochigi, autoritatile cu pricina nu sunt intocmai straine de astfel de masini. Ba dimpotriva: noul LC500 va lucra alaturi de o alta super-sportiva: un Nissan GT-R de generatie R35.

Honda NSX, Mazda RX-7, dar si Nissan Skyline R34, Nissan Skyline R33 sau Subaru Impreza WRX STi, printre altele, au asigurat la randul lor, anterior, respectarea legii de catre populatie in regiunea cu pricina.

Lexus LC500 de politie

Lexus LC500 de politie

Distribuie pe Facebook
mai multe