Video spectaculos: Masina cu motor de 2.0 litri si 1.700 CP, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Pana acum

Video spectaculos: Masina cu motor de 2.0 litri si 1.700 CP, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Pana acum
  • Video spectaculos: Masina cu motor de 2.0 litri si 1.700 CP, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Pana acum
  • Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 km/h ar trebui sa dureze mai putin de doua secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 km/h ar trebui sa dureze mai putin de doua secunde.

Anuntata in urma cu mai bine de 12 luni, inca de la inceputul primaverii anului 2020, prima masina cu patru locuri si tractiune integrala de la Koenigsegg a uimit o lume intreaga. Principalul punct de atractie al noii Gemera: sistemul de propulsie, evident.

Format dintr-un benzinar cu trei cilindri in linie si doua turbine, de doi litri, la care adauga se nici mai mult, nici mai putin de trei motoare electrice, respectivul meniu se traduce printr-un total de 1.700 CP.

Multumita sistemului inteligent de tractiune integrala disponibil in standard, noul Koenigsegg Gemera reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de doua secunde. Viteza maxima: aproximativ 400 km/h, potrivit primelor informatii si detalii.

Sasiul monococ realizat din fibra de carbon, garda la sol reglabila electronic, dar si discurile de franare carbon ceramice de pana la 410 mm completeaza meniul oferit de impresionanta creatie cu 1.700 CP.

Vanduta intr-o editie limitata la 300 de unitati, prima masina cu patru locuri si tractiune integrala de la Koenigsegg se mai poate lauda si cu scaune incalzite. Noua Gemera a mai pregatit insa si Apple CarPlay, camera pentru marsarier, rulare semi-autonoma.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2021