Viperele VIP: Ultimele Dodge Viper speciale!

Viperele VIP: Ultimele Dodge Viper speciale!
Final Edition. ACR-X. 1.33. Nu se poate spune ca Dodge Viper a dus lipsa de editii speciale anul acesta, insa pentru a da si mai multa savoare modelului sau, constructorul american a lasat dealerii cu cele mai multe exemplare vandute sa isi creeze propria editie speciala a supercarului. Doar Vipera se pregateste sa isi incheie cariera...
Distribuie pe Facebook
Dealerii care au reusit sa vanda cele mai multe exemplare ale modelului Dodge au fost recompensati cu sansa de a-si crea propria editie speciala. In mare parte, cele trei Viper speciale au fost insufletite cu o noua schema de culori. Primul dintre ele, Viper SRT10 ACR Roadster, a fost alegerea celor de la Woodhouse Dodge of Blair, Nebraska si vine intr-o combinatie de galben cu negru, de unde elementele unice specifice lui Viper ACR coupe nu lipsesc.

Urmatorul, creatie a Tromball Dodge, combina verdele cu negrul pentru a da nastere lui "Reverse SRT10 ACR", in timp ce ultimul, dar nu cel din urma, este specialul Black SRT10 Coupe, ce aduce dungile de culoare mov asupra caroseriei finisate in negru.

Cele trei Vipere speciale, rezultate in urma programului Dealer Exclusive, vor fi produse in doar 50 de exemplare.

Distribuie pe Facebook
mai multe