VW anunta lansarea masinii asteptate de toata lumea: 333 CP sub capota si 4x4 in standard

VW anunta lansarea masinii asteptate de toata lumea: 333 CP sub capota si 4x4 in standard
  • VW anunta lansarea masinii asteptate de toata lumea: 333 CP sub capota si 4x4 in standard
  • Debutul oficial va avea loc peste doar trei saptamani, in data de 4 a lunii noiembrie
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial va avea loc peste doar trei saptamani, in data de 4 a lunii noiembrie, promit nemtii.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, de cele mai multe ori fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie, urmatorul VW Golf R se apropie cu pasi mari si repezi de mult anticipatul sau debut. Un scurt teaser video publicat pe platforma Twitter, pe contul pilotului american Tanner Foust, anunta ca noua masina de performanta a nemtilor va deveni realitate chiar la inceputul lunii noiembrie, pe data de 4, dupa cum precizam inclusiv anterior.

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, respectivul produs va gazdui in compartimentul motor, potrivit unui document oficial scapat anterior, in ianuarie 2020, pe internet, un benzinar turbo cu patru cilindri in linie, de doi litri si aproximativ 333 de cai putere.

Meniul specific noului Volkswagen Golf R va continua cu o transmisie in sapte rapoarte si dublu ambreiaj, careia i se va alatura un sistem inteligent de tractiune integrala. Drept urmare, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora va dura si de aceasta data mai putin de cinci secunde, pe cand viteza maxima va fi limitata electronic la 250 sau, de ce nu, la 270 de kilometri pe ora, multumita vreunui pachet de performanta disponibil in mod optional.

Din punct de vedere estetic, viitoarea masina a nemtilor a pregatit diferite detalii sportive pentru spoilerele fata si spate, un set de praguri laterale proeminente, dar si jante din aliaj de dimensiuni generoase, volan multifunctional cu design in trei spite si scaune cu suport marit.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Octombrie 2020