BMW 335i Touring by MB Individual: Break-ul cu aspect si cifre de M

BMW 335i Touring by MB Individual: Break-ul cu aspect si cifre de M
  • MB Individual ofera un pachet de tuning pentru vechiul BMW 335i Touring
  • Lista cu bunatati vizeaza atat aspectul tehnic, cat si pe cel estetic
  • Propulsorul de trei litri ascuns sub capota livreaza acum 400 cai putere
Distribuie pe Facebook

Poate ca bavarezii de la BMW nu au oferit niciodata un M3 Touring, insa versiunea 335i a break-ului din Munchen poate reprezenta un punct bun de plecare pentru obtinerea unor performante cu adevarat deosebite.

Se ia un BMW 335i Touring, se adauga in compartimentul motor un nou filtru de aer, un nou sistem de evacuare, dar si o noua unitate de control, iar rezultatele sunt imediat vizibile: multumita tratamentului suferit, propulsorul supraalimentat cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri poate pune acum la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 400 cai putere!

BMW 335i Touring by MB Individual

Din pacate, specialistii MB Individual nu au facut publice si performantele cu care se poate lauda impresionanta sa creatie, drept pentru care ne vedem nevoiti sa aruncam o privire in spate si sa readucem tuturor aminte ca un BMW 335i Touring are nevoie de numai 5.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h in versiunea standard, cu "doar" 306 cai putere prezenti la datorie.

BMW 335i Touring by MB Individual

Asadar, odata lamurit aspectul care tine de lista cu specificatii tehnice, mergem mai departe si precizam ca break-ul producatorului de automobile din Munchen impresioneaza intr-un mod la fel de placut si atunci cand vine vorba de aspectul estetic. Intr-o alta ordine de idei, spre deosebire de aceeasi versiune standard mai sus mentionata, noul BMW 335i Touring de la MB Individual iese in evidenta prin numeroase detalii caracteristice modelelor M.

BMW 335i Touring by MB Individual

Dar daca spoilerul fata similar celui intalnit la coupe-ul compact 1M, pragurile laterale restilizate sau spoilerul spate cu al sau design inspirat de ceea ce regasim in echiparea vechiului M3 E90 nu te conving pe deplin de atractivitatea acestui proiect de tuning, ei bine...atunci afla ca lista cu imbunatatiri vizuale mai include si alte bunatati, precum stopuri cu tenta fumurie, folie albastra in doua finisari - mata si metalizata, plus jante pe 20 inci oferite in compania unei suspensii sport H&R.

BMW 335i Touring by MB Individual

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW 335i Touring by MB Individual
mai multe