BMW-ul cu cea mai urata grila din lume a primit un nou pachet de tuning. Cum arata acum controversatul model din Bavaria

BMW-ul cu cea mai urata grila din lume a primit un nou pachet de tuning. Cum arata acum controversatul model din Bavaria
  • BMW-ul cu cea mai urata grila din lume a primit un nou pachet de tuning
  • Cum arata acum controversatul model din Bavaria
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile destinate noului automobil de clasa medie si inalta performanta se numara inclusiv o prelungire proeminenta pentru spoilerul fata, praguri laterale masive si eleron posterior de dimensiuni generoase, toate realizate din fibra de carbon.

Anuntat inca din prima parte a toamnei trecute, mult anticipatul BMW M4 G82 a reusit sa starneasca nenumarate controverse. In special din pricina noului design specific grilei radiatorului, fanii constructorului bavarez de masini sanctionand insa si alte aspecte de ordin vizual, precum disparitia buclei de la nivelul montantului C, detaliu cunoscut sub numele de Hofmeister Kink.

Nemultumitii au, totusi, cateva motive de speranta si bucurie, specialistii celebrei companii de tuning Prior Design anuntand, la sfarsitul anului 2020, ca se gandesc serios sa lanseze pe piata o parte frontala pe placul majoritatii, dupa cum se poate observa si din primele fotografii date publicitatii.

La polul opus, pentru clientii care nu au niciun fel de problema cu noul limbaj de design specific mult anticipatului M4 G82, se regaseste setul de imbunatatiri M Performance Parts, format din prelungiri proeminente pentru praguri si spoilere, un eleron de dimensiuni generoase pentru portbagaj si alte elemente realizate de BMW din fibra de carbon. Precum busonul rezervorului.

Vestile bune continua cu o folie speciala la nivel de caroserie, jante forjate pe 20 / 21 de inch, un sistem de evacuare din titan, dar si cateva ornamente interioare in ton cu cele de la exterior, pentru ca proprietarii controversatului model bavarez de inalta performanta sa se simta ca intr-un automobil de curse.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2021