Brabus Business Lounge ar putea fi cel mai luxos autovehicul de pe planeta

Brabus Business Lounge ar putea fi cel mai luxos autovehicul de pe planeta
  • Brabus prezinta la Moscova noul Business Lounge
  • Proiectul are la baza ultimul Mercedes Sprinter
  • Meniul include numeroase imbunatatiri estetice
Distribuie pe Facebook

Bentley Mulsanne, Rolls Royce Phantom, Maybach 62S si chiar versiunile cu ampatament marit ale modelelor Audi A8, BMW Seria 7, Lexus LS sau Mercedes S-Class. Exista numeroase optiuni pentru cei aflati in cautarea unui automobil de lux, principala diferenta intre alegerile disponibile fiind data in mare masura de pretul de achizitie. Ce-ai zice insa daca pentru calatoriile de afaceri, in locul unei limuzine traditionale ti-am recomanda... o duba?

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat zilele acestea la Moscova, noul Brabus Business Lounge se califica cu succes pentru o pozitie superioara intr-un top al celor mai luxoase autovehicule ale planetei, ajutat fiind si de spatiul generos pus la dispozitie de Mercedes-ul Sprinter aflat la baza pentru punerea in practica a ideilor mai mult sau mai putin inedite.

Inainte insa de a arunca o privire asupra cockpitului complet reamenajat, tinem sa precizam ca impresionantul proiect al celebrei companii germane de tuning din Bottrop se remarca la nivel de exterior atat prin modificarile aplicate spoilerelor fata si spate, cat si prin luminile de zi ce se folosesc de tehnologia LED, respectiv jantele pe 18 inch accesorizate cu un design in noua spite si anvelope Continental in dimensiunea 255 / 55 R18 proaspat aparute in peisaj.

Mercedes Sprinter by Brabus

Mercedes Sprinter by BrabusMercedes Sprinter by Brabus

Revenind la lucrurile cu adevarat importante si interesante, intreaga "nebunie" creata in jurul noului Brabus Business Lounge se datoreaza departamentului interior, acolo unde cerintele si dorintele viitoriilor pasageri vor fi indeplinite de cele patru scaune reglabile electric, incalzite, ventilate si, nu in ultimul rand dotate cu masaj si suport pentru picioare, oferite in compania unui LCD capabil sa redea continut Full HD pe o diagonala de 42 inch si a unui bar echipat cu toate cele necesare, inclusiv frigider si aparat de facut cafea

In cazul in care nu a reusit deja sa te convinga, impresionantul proiect al celebrei companii germane de tuning din Bottrop este gata sa arunce in discutie si ecranele tactile utilizate pentru controlul tuturor functiilor disponibile, reteua de internet "legata" la o conexiune LTE sau sistemul multimedia compus din hard drive, player Blu-ray, consola PlayStation 4 si o instalatie audio cu pana la 1.200 Watti putere, lista cu ingrediente magice incheindu-se in cele din urma cu infinitele insertii de piele combinate cu accente de alcantara si ornamente realizate din lemn masiv.

Pentru cei interesati de acest aspect, pretul noului Brabus Business Lounge ramane inca un mister, insa suntem mai mult ca siguri ca nu exista nici un fel de dubiu cu privire la faptul ca acesta va include in componenta sa cel putin sase cifre.

Mercedes Sprinter by Brabus

Mercedes Sprinter by BrabusMercedes Sprinter by BrabusMercedes Sprinter by Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Mercedes Sprinter by Brabus
mai multe