Costa aproape 3.400 de euro, dar merita fiecare eurocent in parte. Foto ca sa te convingi si singur!

Costa aproape 3.400 de euro, dar merita fiecare eurocent in parte. Foto ca sa te convingi si singur!
  • Costa aproape 3.400 de euro, dar merita fiecare eurocent in parte
  • Foto ca sa te convingi si singur!
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu un set de jante ce masoara pana la 22 de inch - potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape cinci ani si trecuta de curand - in 2021, printr-un binemeritat facelift, actuala generatie a masinii oferite de Volvo sub numele de XC60 ocupa un loc fruntas in topul celor mai atragatoare SUV-uri de lux ale momentului. Exista insa loc si de mai bine, dupa cum au tinut sa demonstreze - zilele acestea, specialistii departamentului de design de la Heico Sportiv.

Disponibila in schimbul unei sume de aproximativ 3.399 de euro, respectiva solutie consta intr-un pachet exterior compus din opt piese, ce cuprinde inclusiv noi detalii - gandite pentru un maxim de sportivitate vizuala, la nivelul spoilerului fata.

Volvo XC60 de la Heico

Aceeasi companie de tuning a mai pregatit - pentru proprietarii cu dare de mana ai modelului de lux gama producatorului suedez si un nou set de jante, clientii avand de ales intre un diametru de 21 si unul de 22 de inch. Pentru un rezultat capabil sa atinga perfectiunea, reducerea garzii la sol - ce se face fie prin intermediul arcurilor sport, fie cu ajutorul unui modul pentru suspensia pe aer, este obligatorie.

Totodata, de pe lista de achizitii nu ar trebui sa lipseasca nici evacuarea cvadrupla - cu valve controlabile pentru un maxim de dramatism, pe cand persoanele ce pun accentul pe performantele in linie dreapta au la dispozitie si un ECU aditional.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, proaspat lansatul Volvo XC60 Facelift a scapat, mai mult sau mai putin surprinzator, fara modificari semnificative, depinde de fiecare membru al publicului larg, singurele upgrade-uri oferite de Heico Sportiv luand forma urmatoarelor accesorii: pedale din aluminiu, volan imbracat in piele si Alcantara - cu parte inferioara plata, covorase si nenumarate logo-uri.

Volvo XC60 de la Heico

Volvo XC60 de la Heico

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Ianuarie 2022