Japonezii s-au apucat de tunat noua masina cu motor 1.6 turbo de 304 CP si tractiune integrala de la Toyota. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum

Japonezii s-au apucat de tunat noua masina cu motor 1.6 turbo de 304 CP si tractiune integrala de la Toyota. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Japonezii s-au apucat de tunat noua masina cu motor 1.6 turbo de 304 CP si tractiune integrala de la Toyota
  • Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele imbunatatiri anuntate de specialistii companiei TOM'S Racing a reusit sa isi faca loc, mai mult ori mai putin surprinzator, si un set de extensii proeminente pentru pragurile sculptate atent de oficialii producatorului cu sediul in prefectura Aichi.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproape un an, inca de la inceputul lui 2022, super hot-hatch-ul oferit de Toyota sub numele de GR Corolla a revenit de curand - chiar pe parcursul acestor zile, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: noul automobil de clasa compacta, condimentat cu un benzinar turbo de numai 1.6 litri, in doar trei cilindri, capabil sa livreze ambelor punti o putere de 304 cai, a primit un prim pachet de tuning - propunerea japonezilor de la TOM'S Racing constand intr-o serie de elemente exterioare dramatic stilizate, inspirate de lumea motorsportului.

Toyota GR Corolla de la TOM'S Racing

Conceput alaturi de pilotul nipon de raliuri Takamoto Katsuta, spectaculosul meniu debuteaza, oarecum inutil de precizat, cu un spoiler fata complet redesenat, insotit de o grila masiva a radiatorului, plus flaps-uri la fel de impozante - un numar urias de priviri promitand sa atraga, presupunand ca mai era cumva necesara o astfel de mentiune, si extensiile proeminente dedicate pragurilor laterale.

Acelasi extrem proiect de tuning al japonezilor de la TOM'S Racing se va mai putea lauda, totodata, si cu un nou spoiler spate, acompaniat de o evacuare cvintupla, cu cinci tobe de esapament - spre deliciul sau dezamagirea potentialilor cumparatori, de la persoana la persoana. Reteta destinata primului GR Corolla continua, deloc surprinzator, ba dimpotriva, cu un eleron in ton cu stilul aplicat celorlalte detalii de la nivelul caroseriei, pe cand pretul de vanzare al respectivelor accesorii nu ramane - similar vestilor cu privire la un eventual upgrade al motorului, decat un mister.

Toyota GR Corolla de la TOM'S Racing

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2023