Masina cu motor de 2.5 litri si 440 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.5 litri si 440 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.5 litri si 440 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.3 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani, prima generatie a gamei comercializate de Audi sub denumirea de Q3 Sportback se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de performanta RS, acompaniata de un motor 2.5 TFSI in cinci cilindri.

Livrata la pachet alaturi de 400 CP, respectiva masina reuseste sa rezolve problema acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un interval de numai 4.5 secunde, multumita transmisiei automate in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, si sistemului inteligent de tractiune integrala, cu functie de vectorizare a cuplului, disponibile in standard, fara costuri suplimentare.

ABT RS Q3 Sportback

O adevarata bestie printre SUV-urile de clasa compacta, prima generatie a gamei comercializate de Audi sub denumirea de RS Q3 Sportback nu pare sa ii fi dat insa gata si pe specialistii de la ABT Sportsline, acestia pregatind o noua unitate de control pentrul motorul 2.5 TFSI in cinci cilindri. Sinonima, aparent, cu un total de 440 CP.

Drept urmare, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora va deveni acum realitate dupa un timp de doar 4.3 secunde, respectiva masina cu o transmisie automata in sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, si un sistem inteligent de tractiune integrala, cu functie de vectorizare a cuplului, oferite in standard, fara costuri suplimentare, avand si o viteza de top de 285 de kilometri pe ora.

Seria vestilor bune continua la nivelul aspectului estetic, acolo unde reteta dedicata special primei generatie a gamei comercializate de Audi sub denumirea de RS Q3 Sportback cuprinde inclusiv jante cu diametrul de pana la 21 de inch. Servite, de ce nu, impreuna cu o suspensie mai joasa, plus ornamente din fibra de carbon pentru scaune.

ABT RS Q3 Sportback

ABT RS Q3 Sportback

ABT RS Q3 Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze ABT RS Q3 Sportback
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2021