Nemtii de la ABT vor sa fie primii care transforma RS6-le intr-o bestie ELECTRIFICATA cu 1.000 de cai

Nemtii de la ABT vor sa fie primii care transforma RS6-le intr-o bestie ELECTRIFICATA cu 1.000 de cai
  • ABT se pregateste sa lanseze proiectul RS6-E
  • Break-ul vine cu o configuratie plug-in hybrid
  • Ar urma sa dezvolte 1.000 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Tunerul de casa al grupului VAG a publicat un ultim teaser care anunta cel mai extrem Audi RS6-Avant de pana acum. Acesta tradeaza o configuratie plug-in hybrid, cel mai probabil, iar puterea spre care tintesc nemtii este de 1.000 de cai putere.

Chiar ieri scriam despre un teaser foarte scurt si destul de vag publicat de ABT Sportsline pe pagina sa oficiala de Facebook. Nemtii au revenit azi cu inca un clip, ultimul inainte de prezentarea oficiala, care anunta lansarea unui Audi RS6 Avant cum n-ai mai vazut pana acum.

Tunerul german si-a folosit toata experienta acumulata in campionatul mondial de Formula E, iar acum vrea sa prezinte lumii un proiect botezat RS6-E. Cel mai nou teaser ne da de inteles ca pana la urma nemtii s-au oprit la un sistem de propulsie plug-in hybrid (ieri se vorbea chiar despre una full electrica), format din unitatea pe benzina V8 biturbo de 4.0 litri si unul sau mai multe motoare electrice.

Cert este ca ABT tinteste pragul de 1.000 de cai putere, fapt confirmat si de folosirea in mod repetat a hashtag-ului #E1000. Performantele raman deocamdata necunoscute, insa grimasele facute de oamenii din clipul video de mai jos sunt mai mult decat graitoare: noul RS6-E va fi cu adevarat o bestie.

Tine cont ca cea mai puternica incarnare a break-ului de performanta, si aici ne referim la editia speciala Nogaro Edition, atinge 100 de km/h in doar 3.7 secunde, iar acul vitezometrului se opreste de-abia in dreptul valorii de 320 de km/h.

Nemtii de la ABT sunt asteptati sa prezinte oficial acest proiect in cursul zilei de azi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2018