Tuning Ford: Un Mondeo de 400 cai putere pentru SEMA 2013!

Tuning Ford: Un Mondeo de 400 cai putere pentru SEMA 2013!
  • Doua proiecte Ford Fusion isi anunta aparitia la SEMA 2013
  • Primul exemplar poarta semnatura celor de la Full-Race Motorsports
  • Cel de-al doilea exemplar va fi modificat de DSO Eyewear
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Ford urmeaza exemplul rivalilor de la Chrysler si planuiesc o intreaga armata de automobile modificate pentru editia din acest an a SEMA Show.

Pe langa cele patru Mustang-uri prezentate anterior - acesta, acesta, dar si acestea, americanii de la Ford vor mai fi reprezentati in cadrul editiei din acest an a evenimentului SEMA Show si de doua proiecte de tuning ce au la baza ultima generatie a modelului Fusion (automobil comercializat in Europa sub numele de Mondeo).

Ford Fusion by Full-Race Motorsports

Primul dintre acestea va purta semnatura specialistilor Full-Race Motorsports si va ascunde sub capota nu mai putin de 400 cai putere, valoare rezultata in mare masura multumita instalarii unui kit turbo marca BorgWarner. De asemenea, nu lipsesc de pe lista cu specificatii tehnice nici noul sistem de evacuare, suspensia coborata sau sistemul de franare de inalta performanta, in timp ce meniul vizual se rezuma la numeroase accente interioare de piele Katzkin, plus o tableta de sapte inci montata la nivelul plansei de bord.

Ford Fusion la SEMA 2013

Ford Fusion by DSO Eyewear

Cel de-al doilea Ford Fusion modificat special pentru editia din acest an a evenimentului SEMA Show pune accentul mai mult pe imbunatatirile de ordin stilistic, creatia companiei DSO Eyewear remarcandu-se in special prin combinatia de negru si auriu prezenta la nivel de exterior. De asemenea, tot la nivel de exterior avem de mentionat si kitul aerodinamic de la 3dCarbon, ce vine la pachet cu spoilere fata si spate modificate, plus extensii pentru pragurile laterale, atingerea finala fiind adusa de jantele Niche Road, cu design in 12 spite si dimensiuni de pana la 21 inci.

In ceea ce priveste interiorul, lista cu bunatati propusa de specialistii DSO Eyewear pentru ultima generatie a modelului Ford Fusion include insertii de piele intoarsa, accente de auriu si sistem audio de inalta fidelitate marca Rockford Fosgate. In cele din urma, meniul include si cateva upgrade-uri pentru motorizarea 2.0 EcoBoost ascunsa sub capota.

Ford Fusion la SEMA 2013

Distribuie pe Facebook
mai multe