Un BMW Z4 imbracat in haur si oase de iac pare cel mai stralucitor gunoi

Un BMW Z4 imbracat in haur si oase de iac pare cel mai stralucitor gunoi
  • 35.000 de oase au fost utilizate
  • Masina are lambo style doors
  • 3,5 ani a durat realizarea acestui exemplar
Distribuie pe Facebook

Fraza "Made in China" tocmai a fost dusa la un nivel intergalactic cu tuningul suferit de acest BMW Z4 nevinovat. E vorba de un automobil care a fost batjocorit cu motive dragonice, haur din belsug si multe animale moarte.

In acest week-end a avut loc in orasul Guangzhou din China un eveniment important: China International Beauty Exhibition. Adica ceva legat de frumusete. Motiv pentru care organizatorii s-au gandit ca este un prilej bun ca sa prezinte un automobil fantastic. Mai degraba, fantastic de kitschos, o trompeta, o tigaie aurita, o masina batjocorita... Cel putin, asa pare la prima vedere.

BMW-ul care nu banuia nimic a fost decorat cu, nu mai putin de 35.000 de piese realizate din oase. Dar nu orice os, ci din osul de la picioarele unor animale ierbivore numite iaci. Acei "bivoli" simpatici pletosi care merg in turma si cu ajutorul carora carausii urca bagajele pe Himalaya. Ei bine, se pare ca aceste animale se si mananca, iar oasele nu se arunca la gunoi. Ci ajung pe mana unui artist in varsta de numai 19 ani, numit Su Zhongyang, care a stat 3 ani si 6 luni ca sa sculpteze manual toate cele 35.000 de oase. La final, oasele au fost montate pe masina in forma unui dragon...

BMW Z4 Kitsch

Fiecare os are inscriptii religioase budiste, iar legatura cu tuningul, aurul si expozitia inca o cautam. Iar, pe langa cele cateva tone de oase adaugate micului roadster, se pare ca a fost utilizat si aur veritabil, cel mai probabil in forma de foita, pentru vopsirea exterioara. Si ca un punct forte al acestui adevarat bolid de lux cu care ai vrea sa te plimbi ziua pe Magheru sau sa vii la Mall, creatorii au dotat-o cu niste portiere lambo-style.

Poate nu intelegem noi acest fel de tuning, poate vrea sa fie o capodopera, dar un lucru e cert: rezultatul final lasa de dorit. De ce nu a facut o simpla sculptura din oase, fara sa aiba vreo legatura cu domeniul auto? De ce a trebuit sa ingroape masina sub niste oase? De ce atata haur, mai ceva ca in vilele la rosu din Strehaia? Nimeni nu stie, dar cu siguranta chinezii apreciaza acest exemplar spectaculos.

BMW Z4 KitschBMW Z4 Kitsch

BMW Z4 Kitsch

Distribuie pe Facebook
mai multe