50 de masini Chevrolet noi gasite intr-o reprezentanta auto inchisa de peste 35 de ani

50 de masini Chevrolet noi gasite intr-o reprezentanta auto inchisa de peste 35 de ani
Zilele trecute, o companie de licitatii a intrat intr-o reprezentanta auto pentru a face un inventar. Firma nu a mai activat de peste 35 de ani, iar reprezentanta auto a stat inchisa in tot acest rastimp, pana cand statul a decis ca poate fi scoasa la licitatie cu acordul mostenitorului. Insa surpriza a fost destul de mare odata cu deschiderea usilor.
Distribuie pe Facebook

Un fost dealer Chevrolet din Nebraska si-a redeschis portile pentru public dupa mai bine de 35 de ani. Firma initiala a intrat in faliment, iar statul a insarcinat o companie care organizeaza licitatii sa evalueze bunurile ce pot fi scoase la vanzare. Singura mostenitoare a proprietarului nu stia ce ascunde acest garaj.

Reprezentanta Chevrolet

Cand acestia au intrat in cladirea pe care a fost pus lacatul decenii bune, au gasit o adevarata comoara. Printre cele 500 de masini care formau flota dealerului Lambrecht se numarau aproximativ 50 de automobile absolut noi. Cele mai rare si scumpe dintre acestea sunt un pick-up Chevrolet Cameo din 1956, care are la bord numai 1 mila, adica 1,6 kilometri rulati, un Chevrolet Impala din 1964 cu doar 4 mile la bord, un Chevrolet Corvair din 1960 cu 17 mile la bord si un Corvette din '78 cu 4 mile inregistrate de jurnalierul vitezometrului.

Reprezentanta Chevrolet

Aceste masini aveau toate listele de pret si dotari in geam, folie de plastic pe scaune si anvelopele de fabrica, asa ca exista sanse ca acestea sa revina in scurt timp la starea initiala. Cu putina curatare si o revizie scurta, aceste rare exemplare absolut noi vor face senzatie si se vor vinde cu foarte multi bani.

Reprezentanta ChevroletReprezentanta Chevrolet

Pe langa aceste masini noi, sunt sute de automobile rulate, dar si o gramada de piese de schimb, reclame vechi si chiar jucarii Chevrolet pentru copii.

Reprezentanta Chevrolet

Reprezentanta Chevrolet

Proprietarii reprezentantei au fost nevoiti sa vanda totul din motive financiare, dar acum se pare ca mostenitoare se va bucura de bani frumosi, chiar daca initial vroia sa lase statul sa isi vada de treaba si lase masinile in grija oficialitatilor. Insa exista multi doritori care ar plati bani frumosi, de ordinul sutelor de mii, pentru fiecare exemplar nerulat, absolut nou, o stare in care este imposibil sa gasesti alta masina.

Reprezentanta Chevrolet

Reprezentanta Chevrolet

Daca este cineva interesat sa cumpere o bijuterie, o poate face pe 28-29 septembrie in orasul Pierce, din statul Nebraska. In Statele Unite, evident.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Reprezentanta Chevrolet
mai multe