El arata bine, dar il strica motorizarea. Cu cat se vinde acest BMW 316i Design Edition

El arata bine, dar il strica motorizarea. Cu cat se vinde acest BMW 316i Design Edition
  • Un BMW 316i Design Edition a fost scos recent la vanzare
  • Masina bavareza are 139.000 de kilometri la bord
  • Viitorul client va avea de achitat o suma de 4.299 de euro
Distribuie pe Facebook

Un BMW Seria 3 fabricat la inceputul anilor '90 si apartinand seriei Design Edition a fost scos la vanzare in Germania. pentru suma de 4.299 de euro. Masina bavareza ascunde sub capota un motor aspirat de 1.6 litri si are numai 139.000 de kilometri la bord.

Fanii legendarului BMW E30 se vor bucura sa auda ca un nou exemplar in stare buna a fost scos la vanzare. Disponibil contra sumei de 4.299 de euro, automobilul cu pricina ofera o caroserie finisata in nuanta Daytona Violet, plus un motor aspirat de 1.6 litri si 102 cai putere.

Daca cel din urma detaliu va starni numeroase discutii in contradictoriu - acelasi lucru fiind asteptat inclusiv de la exterior in cinci portiere, potentialii clienti ai masinii bavareze se vor linisti complet la auzul vestii ca instrumentele de bord anunta numai 139.000 de kilometri parcursi.

Tot la capitolul vesti bune putem trece, de asemenea, si anul de fabricatie (1993) sau apartenenta modelului la seria Design Edition. Serie care, pe langa nuanta Daytona Violet anterior mentionata, mai aduce si jante din aliaj de tip multispita sau scaune sport cu suport lateral marit.

Intr-un final, viitorul client al BMW-ului E30 Touring scos recent la vanzare se va mai alege si cu ABS, servodirectie, faruri de ceata sau trapa si oglinzi electrice. In plus, actualul proprietar al masinii bavareze promite si un set de roti din otel, cu anvelope de iarna.

Conform anuntului, propulsorul in patru cilindri si cutia de viteze in cinci trepte functioneaza perfect, in timp ce sistemul de franare a fost inlocuit complet. Despre posibile pete de rugina sau alte probleme nu se specifica nimic, insa tindem sa credem ca nu este cazul.

BMW 316i Design Edition de vanzare

BMW 316i Design Edition de vanzare

BMW 316i Design Edition de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW 316i Design Edition de vanzare
mai multe