In anii '80 era una dintre cele mai elegante masini de pe strazi.

In anii '80 era una dintre cele mai elegante masini de pe strazi.
  • Cea de-a doua generatie a BMW-ului Seria 5 a fost lansata in 1981
  • Productia a durat numai sapte ani, pana in 1988
  • Modelul E28 a oferit in premiera si o versiune de performanta M5
Distribuie pe Facebook

Cand a inceput si cum suna povestea modelului BMW Seria 5 E28, ei bine... ramane sa aflam chiar din urmatorul material video.

Dupa cum precizam si la sfarsitul saptamanii trecute, oficialii BMW au profitat de ocazia ivita odata cu lansarea celei de-a saptea reitetaratii a modelului Seria 5 pentru a scoate o mini-serie ce surprinde intreaga evolutie a celebrului lor automobil de clasa medie.

La cateva zile distanta de la publicarea primului episod al serialului cu pricina isi face aparitia pe monitoarele noastre un scurt documentar care ne spune povestea generatiei E28, produsa vreme de sapte ani, in perioada 1981 - 1988.

Cum a luat nastere masina bavareza si ce imbunatatiri - atat tehnice, cat si estetice, aducea ea, toate aceste raspunsuri le vom afla din urmatorul material video:

Interesant, nu-i asa? Ei bine, iata cat de mult a evoluat modelul bavarez de-a lungul timpului, noul BMW Seria 5 propunand, de exemplu, o constructie realizata din aluminiu, otel si magneziu pentru un plus de rigiditate, respectiv minus de greutate, sau chiar o versiune non-M capabila sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in nici mai mult, nici mai putin de patru secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Ianuarie 2017