Un BMW M3 Evo II isi cauta o noua casa. Cat te va costa exemplarul bavarez

Un BMW M3 Evo II isi cauta o noua casa. Cat te va costa exemplarul bavarez
  • Un BMW M3 Evo II este acum de vanzare pe eBay
  • Masina bavareza a parcurs 149.000 kilometri
  • Pretul de achizitie este de 100.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Numai 500 de exemplare au fost produse, toate ajungand pe mainile clientilor europeni. Unul dintre acestea a trecut granita in 2008, proprietarul sau canadian cautandu-i acum un nou camin.

Undeva in jurul a 100.000 de dolari. Atat va trebui sa scoti din buzunar pentru a te bucura de serviciile unui BMW M3 (E30) Evolution II. De unde stim acest lucru? Ei bine, unul dintre cele numai 500 de exemplare fabricate in total este acum disponibil la vanzare in Canada.

Autoturismul in cauza a fost importat din Marea Britanie in urma cu aproximativ sapte ani si a parcurs, de la momentul iesirii de pe portile fabricii (1988) si pana in prezent, nici mai mult, nici mai putin de 149.000 de kilometri. Te ingrijoreaza cumva ultimul aspect? Nu ai de ce sa iti faci griji...

BMW M3 Evo II de vanzare

BMW M3 Evo II de vanzare

Conform anuntului de vanzare, BMW-ul M3 (E30) Evolution II a fost depozitat in cadrul unei camere climatice si a avut parte de noi lichide si fluide la fiecare doi ani. Drept urmare, mai degraba ar trebui sa te preocupe caroseria revopsita in urma cu jumatate de deceniu, in nuanta Macau Blue.

Un alt detaliu extrem de important de mentionat il reprezinta modificarile aduse trenului de rulare, automobilul bavarez primind inclusiv un sistem de evacuare aftermarket - asta pe langa companentele semnate Koni sau Eibach ce compun acum suspensia sport prezenta la datorie.

In schimb, interiorul a fost pastrat complet stock, viitorul proprietar alegandu-se din acest punct de vedere cu o combinatie clasica de negru si gri. Plus o placuta speciala care sa-i reaminteasca intotdeauna exclusivitatea masinii pe care o conduce - si care indica exemplarul cu numarul 309.

Dupa cum probabil stii deja, sub capota isi face veacul o unitate aspirata cu patru cilindri in linie si capacitate de 2.3 litri, ce dezvolta aproximativ 220 CP. Aceasta lucreaza impreuna alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune spate pentru un maximum de performanta.

BMW M3 Evo II de vanzare

BMW M3 Evo II de vanzare

BMW M3 Evo II de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze BMW M3 Evo II de vanzare
mai multe