Cum sa-ti repari singur jantele zgariate si farurile matuite cu kiturile Visbella

Cum sa-ti repari singur jantele zgariate si farurile matuite cu kiturile Visbella
  • Kitul de restaurare faruri ofera rezultate indelungate
  • Reparatia jantelor din aliaj dureaza cateva minute
  • Kiturile costa 45 si 29 de lei
Distribuie pe Facebook

Ce faci cand se matuiesc farurile masinii? Dar atunci cand zgarii jantele? Schimbi piesele sau le duci la un service specializat, unde dai bani multi pentru restaurare. De acum exista si o varianta accesibila: kiturile de reparatii pe care sa le folosesti singur, la tine acasa.

Nu demult va povesteam despre kitul de reparatie Visbella pe care il poate folosi oricine ca sa repare crapaturile din parbriz. Reactiile au fost pozitive si lumea a cumparat acest kit ca sa-si faca propriile reparatii, dar au si cerut in acelasi timp solutii pentru alte probleme. Aceeasi companie propune acum alte doua seturi de reparatie, pentru cei care vor sa-si reconditioneze farurile si jantele auto.

Visbella kit restaurare faruri este un set complet extrem de ieftin care poate sa-ti transforme farurile vechi cu sticla matuita in faruri care arata ca noi. Kitul de restaurare se foloseste de mai multe etape de slefuire si polish pentru a reda stralucirea sticlei. Un kit este suficient pentru reparatia unei perechi de faruri si poate fi utilizat de oricine, pasii de urmat fiind explicati intuitiv.

Visbella jante faruri

Acum, la sfarsit de iarna, multe faruri si-au pierdut stralucirea din cauza nisipului si sarii de pe carosabil. In oras, dar si la drum intins, circuland cu alte autoturisme in fata, impuritatile de pe carosabil sunt ridicate si se comporta exact ca un smirghel pe sticla farurilor. Daca observam ca lumina farurilor s-a redus, este bine sa apelam la kitul Visbella pentru a beneficia din nou de vizibilitate maxima.

Avantajele kitului de reparatii Visbella pentru faruri sunt numeroase. In primul rand costa numai 45 de lei, este usor de folosit de catre oricine, dureaza putin reparatia si rezultatele sunt pe termen lung, deoarece ultimul strat este unul de protectie.

Visbella kit reparat jante este un set complet care iti permite sa scapi de zgarieturile adanci si de suprafata din jantele de aliaj. Dupa iarna, anotimpul cu ploi si ninsori care acopera gropile din asfalt, bordurile si santurile, jantele pot avea de suferit. In plus, va urma si momentul in care vom renunta la anvelopele de iarna ca sa le montam pe cele de vara, operatiunea putand duce la alte zgarieturi.

Visbella jante faruri

Cand avem jantele zgariate le putem revopsi integral sau putem sa cumparam un set nou. Ambele variante sunt costisitoare si ne obliga sa ramanem fara roti o perioada. Nu mai bine le reparam singuri, in curtea casei sau in fata blocului, in doar cateva minute, folosindu-ne de acest kit de restaurare? Visbella propune un kit de restaurare jante foarte accesibil. Cu acesta vom astupa eventuale zgarieturi sau lovituri adanci, dupa care vom vopsi jantele local cu vopseaua durabila inclusa in kit.

Printre avantajele kitului Visbella de reparat jante se numara viteza de reparatie, pretul de numai 29 de lei, rezistenta in timp si portabilitatea, putand pastra kitul in masina si sa-l folosim la nevoie.

Ambele kituri, dar si cel de reparatie parbriz prezentat acum cateva luni, pot fi gasite pe www.impar.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Serie de articole sponsorizată de:
SC Impar SRL
Distribuitor de componente auto
jud. Harghita 0266.206.780