Casa de pe masina: cortul de plafon Skycamp, partenerul ideal pentru iesirile in aer liber

Casa de pe masina: cortul de plafon Skycamp, partenerul ideal pentru iesirile in aer liber
  • Skycamp poate adaposti pana la 4 persoane
  • Materialele sunt rezistente la orice anotimp
  • iKamper ofera multe accesorii pentru cortul de plafon
Distribuie pe Facebook

Traficul haotic, poluarea si stresul ne imping sa cautam la sfarsit de saptamana sau in vacante locurile linistite si cu aer curat. Dar nimic nu se compara cu o iesire sub cerul liber la cort, in pustietate, departe de aglomeratie. Iar pentru asta, ai nevoie de ce e mai bun pe piata.

Skycamp este o un proiect nascut pe Kickstarter, transformat ulterior intr-un produs de succes al companiei iKamper din Coreea de Sud. E vorba de cel mai spatios si cel mai versatil cort pentru plafonul automobilului pe care il poti cumpara. Skycamp este un cort cu o carcasa rigida si aerodinamica ce se transforma in doar cateva secunde intr-o casa... departe de casa.

Sistemul Skycamp este foarte usor, este facut din materiale care rezista indiferent de anotimp, iar strans, capata o forma aerodinamica. Cu o podea care se transforma intr-o saltea king-size, cortul ofera spatiu adecvat pentru o familie cu doi copii sau pentru trei adulti.

Detalii tehnice

Dimensiune Skycamp:

Inchis: 138 x 218 x 32cm
Deschis: 210 x 218 x 110cm
Saltea interioara: 210 x 190 x 4cm

Inaltime scara: 230 cm standard, optional 260/290 cm pentru automobile mai inalte

Limita greutate scara: 150 kg

Greutatea cort: 68 kg

Limita de greutate admisa: 408 kg (depinde si de limita barelor de plafon)

Viteza maxima a masinii cu cortul montat: 110 km/h

Rezistenta la vant a cortului deschis: 64 km/h testat, 32 km/h recomandat

Skycamp

Cortul este dotat cu geamuri laterale pentru aerisire, plase de tantari si un geam transparent in plafon prin care poti admira cerul instelat.

Optional, iubitorii de iesiri mai lungi in aer liber, care doresc un confort sporit, pot adauga un cort exterior atasabil in care se poate dormi sau care se poate transforma intr-o adevarata sufragerie pentru luat masa sau chiar intr-o bucatarie de campanie, fiind la adapost de soare si vant.

iKamper mai propune si alte accesorii pentru Skycamp, cum ar fi aparatoarea de soare, plasa impermeabila antivant, diverse compartimente pentru depozitare si suporturi antifurt de plafon.

Skycamp

De ce iKamper Skycamp?

Pentru ca este cel mai spatios cort de plafon disponibil, putand adaposti pana la 4 persoane. Pentru ca este extrem de usor de montat si demontat, pentru ca este realizat din materiale de calitate superioara si rezista la orice anotimp. Dar si pentru ca iti permite sa te bucuri mai mult de natura si de aerul curat, fara sa pierzi ore in sir cu montajul unui cort traditional, locuind la inaltime, acolo unde nu ajung insectele si unde nu exista raceala transmisa de pamant. Practic, Skycamp iti ofera un confort sporit iar vacanta ta in salbaticie va deveni mult mai memorabila.

Poti cumpara corturile Skycamp si accesoriile iKamper pe www.impar.ro

Skycamp

Skycamp

Skycamp

Skycamp

Skycamp

Skycamp

Skycamp

Skycamp

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Skycamp
mai multe
Serie de articole sponsorizată de:
SC Impar SRL
Distribuitor de componente auto
jud. Harghita 0266.206.780