Produse de intretinere auto de la Holts, compania in varsta de un secol, disponibile si in Romania

  • Produsele cu care iti poti repara singur esapamentul
  • Spray cu presiune antipana
  • Diverse tipuri de aerosol pentru uz tehnic
Distribuie pe Facebook

Daca esti genul de sofer care are grija mare de masina lui, cu siguranta ai auzit de compania britanica Holts care anul acesta implineste 100 de ani de existenta. Sunt producatori de accesorii si produse de ingrijire a autoturismului menite sa-ti faca viata mai buna. Ti-am pregatit aici 3 produse utile pentru orice sofer.

Holts este o companie englezeasca ce a luat nastere in 1919. Dupa un secol de existenta, Holts ramane un important producator de produse speciale pentru intretinerea autoturismului. Cele mai populare produse ale companiei sunt cele de reparatii ale evacuarilor, curatare caroserie, reparatie pana sau vopseaua auto.

In Romania, unicul distribuitor al produselor Holts este impar.ro. Aici gasesti o gama variata de produse Holts special alese pentru nevoile soferilor din tara noastra.

Aerosol tehnic Holts

Holts

Aerosol multifuncțional
Un spray bun la orice interventie asupra masinii. Un pulverizant de intretinere universal pentru rezistenta impotriva umezelii, dizolvarea grasimii si gudronului, lubrifiant general, elibereaza piesele blocate de rugina si ofera protectie anticoroziva.

Aerosol pentru curatarea contactelor electrice
Curata, protejeaza si elimina praful, impuritatile si uleiul de pe circuite electrice. Un spray ideal de folosit pe mufe sau alte contacte, vechi sau noi, pentru a beneficia de o conductivitate perfecta.

Aerosol pentru curatarea franelor
Daca franele tale scartaie, daca au fost stropite cu ulei, trebuie sa folosesti acest spray. Curata si degreseaza rapid franele si ambreiajul (indeparteaza praful de frana,reziduurile la garnituri, grasimile si depunerile uleioase).

Aerosol pentru slabirea suruburilor
Un produs care ajunge in cele mai indepartat locuri, dizolvand rugina. Sigur ai intalnit suruburi, prezoane, piulite, care nu puteau fi desfacute din prima. Acest aerosol faciliteaza desfacerea pieselor blocate de rugina sau suruburilor stranse excesiv.

Produse pentru repararea esapamentului

Benzi flexibile pentru repararea sistemelor de esapament auto
Repararea gaurilor in sistemele de evacuare nu a fost niciodata mai usoara.
Holts Flexiwrap este simplu si usor de utilizat si ofera o reparare rapid, ordonat si complet.
Banda de reparare se potriveste toate autoturismele si poate fi instalat in cateva minute, fara demontarea sistemului de evacuare.

Holts

Holts


Holts

Pastă pentru repararea tobelor de eşapament
Repară găurile în amortizoare de eşapament prin aplicarea unei plombe. Cu cât este mai fierbinte, cu atât mai bine se depune!

Holts

Solutie antipana

Ce faci daca esti la drum, fara o roata de rezerva sau cu rezerva desumflata? Ai nevoie de o solutie antipana. TYREWELD este o solutie sub presiune care iti rezolva problema temporar, ajutandu-te sa ajungi la destinatie cu viteza limitata. Dar macar vei ajunge, in loc sa ramai intr-un loc izolat! Este un accesoriu pe care orice sofer trebuie sa-l aiba in masina la nevoie, pentru el sau pentru un alt sofer care are pana la roata.

HoltsHolts

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Piese si Accesorii Auto DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2019
Serie de articole sponsorizată de:
SC Impar SRL
Distribuitor de componente auto
jud. Harghita 0266.206.780