Acestea sunt masinile pe care Volkswagen le va lansa in cursul anului viitor

Acestea sunt masinile pe care Volkswagen le va lansa in cursul anului viitor
  • Volkswagen va lansa trei noi modele in cursul anului viitor
  • Germanii vor introduce in 2017 o versiunea cu sapte locuri pentru Tiguan si o varianta GTI pentru Up
  • Pe lista cu premiere se va regasi inclusiv un inlocuitor pentru CC
Distribuie pe Facebook

Producatorul german de automobile Volkswagen are de gand sa lanseze in cursul anului viitor nu mai putin de trei modele noi: un inlocuitor pentru celebrul CC, o versiune cu sapte locuri a actualului Tiguan si, nu in ultimul rand, o varianta GTI pentru citadina Up.

Asemeni celorlalte companii care activeaza in industria constructoare de masini, Volkswagen lucreaza din greu zilele acestea pentru a pune la punct si ultimele detalii legate de planul de atac pentru 2017.

Spre deosebire insa de cei mai multi dintre rivalii lor - directi sau indirecti, germanii au tinut sa publice si un material video prin intermediul caruia sa isi anunte fanii cu privire la suprizele anului viitor.

Volkswagen Arteon - Poze Spion

Volkswagen Arteon - Poze Spion

Volkswagen Arteon - Poze Spion

Fara niciun fel de alta introducere ori prezentare, precizam ca producatorul de automobile din Wolfsburg va lansa in 2017 un inlocuitor pentru generatia cu numarului doi a celebrului Passat CC.

Conform informatiilor disponibile la acest moment, unele dintre ele confirmate inclusiv de oficialii Volkswagen, respectivul coupe in patru usi va fi scos la vanzare in cursul anului viitor sub denumirea de Arteon.

Pentru persoanele interesate de modelul in cauza, tinem sa mai precizam si ca el va avea la baza platforma modulara MQB, careia i se va alatura o gama variata de motorizari turbo pe benzina si motorina.

2017 Volkswagen Tiguan Allspace

2017 Volkswagen Tiguan Allspace

2017 Volkswagen Tiguan Allspace

Urmatoarea pe lista, versiunea cu sapte locuri a crossover-ului Tiguan nu mai reprezinta deja niciun fel de mister pentru nimeni, primele detalii despre aceasta masina fiind disponibile la link-ul urmator.

Daca esti insa pe fuga, atunci permite-ne sa iti reamintim in viteza ca noul Allspace ofera un ampatament cu 11 centimetri mai mare decat in cazul unui Volkswagen Tiguan normal si va debuta in ianuarie, la Detroit.

Finalul materialului video pe care germanii l-au publicat in cursul acestei saptamani mai anunta si o varianta GTI pentru citadina Up - livrata la pachet alaturi de un design agresiv si o unitate 1.0 TSI.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Volkswagen Arteon - Poze Spion
mai multe