Adio, secrete! Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP, surprinsa complet necamuflata pe strazile Europei

Adio, secrete! Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP, surprinsa complet necamuflata pe strazile Europei
  • Adio, secrete: Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP, surprinsa complet necamuflata pe strazile Europei
  • Livrarile mult anticipatului bolid de strada cu sistem de propulsie din F1 ar putea debuta chiar anul acesta
Distribuie pe Facebook

Livrarile mult anticipatului bolid de strada cu sistem de propulsie din Formula 1 ar putea debuta chiar anul acesta.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape 48 de luni, extrema masinarie pe care divizia Mercedes-AMG planuieste sa o comercializeze sub denumirea de One se afla tot mai aproape de productia de serie. O demonstreaza si aceste poze spion surprinse, recent, pe strazile Europei, ce au in prim plan un prototip necamuflat.

Fotografiat din mai toate unghiurile posibile si imposibile, mult anticipatul bolid cu sistem de propulsie din Formula 1 se remarca (in special) prin paintjobul unic de la nivelul caroseriei, adoptat si de viitorul GT73 e.

Lista atractiilor principale continua cu nenumarate prize de aer, unele mai mari, iar altele mai mici, la care se adauga un adauga un difuzor masiv in dreptul spoilerului spate. Aceeasi parte posterioara a extremului Mercedes-AMG One a mai pregatit si o aripi inspirata de prototipurile din clasa LMP1 de la Le Mans, printre altele.

Meniul exterior continua cu o evacuare centrala si diferite elemente aerodinamice active, ascunse de camerele foto, in timp ce interiorul mult anticipatului bolid cu sistem de propulsie din Formula 1 e si el la inaltime.

Sub capota, dupa cum am precizat de-a lungul ultimilor ani, extrema masinarie pe care divizia Mercedes-AMG planuieste sa o comercializeze sub denumirea de One va gazdui un benzinar cu sase cilindri in V si capacitatea de 1.6 litri. Plus patru motoare electrice, astfel rezultand o putere maxima de peste 1.000 de cai.

Mercedes-AMG One necamuflat

Mercedes-AMG One necamuflat

Mercedes-AMG One necamuflat

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes-AMG One necamuflat
mai multe