BMW ar putea readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004. Noua generatie, surprinsa pentru prima oara in teste

BMW ar putea readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004. Noua generatie, surprinsa pentru prima oara in teste
  • BMW ar putea readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004
  • Noua generatie, surprinsa pentru prima oara in teste
Distribuie pe Facebook

Startul productiei de serie ar fi fost programat abia pentru vara anului 2022, potrivit mai multor zvonuri si speculatii.

510 CP pe puntea spate si un timp de 3.9 secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Sunt elementele care transforma noul BMW M4 Coupe intr-unul dintre cele mai performante automobile ale planetei.

Iar acesta reprezinta doar inceputul: in perioada imediat urmatoare, producatorul din Munchen va lansa pe piata si un model M xDrive.

Construit pe baza noului BMW M4 Competition, respectivul model va veni cu 510 CP pe toate cele patru roti. Drept urmare, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar putea deveni realitate in 3.7 secunde sau chiar mai putin.

Ulterior, din 2022, acelasi producator din Munchen este asteptat sa condimenteze respectiva gama de automobile si cu un model CSL.

Surprins, aparent, pentru prima oara in teste, viitorul varf al noii game BMW M4 Coupe se remarca in special prin prelungirea proeminenta atasata partii frontale. Respectivul prototip vine, de asemenea, si cu jante diferite.

Momentan, interiorul ramane doar un mister, insa viitorul model al producatorului din Munchen ar putea renunta la cateva dotari de lux.

Un alt element lipsa al puzzle-ului care s-ar putea dovedi primul BMW M4 CSL din istorie are legatura cu partea tehnica. Noul automobil ar trebui totusi sa ofere un plus de putere si un minus de kilograme comparativ cu M4.

Cu mai mult sau mai putin noroc, producatorul din Munchen ne va dezvalui, oficial, rezultatul final chiar pe parcursul lunilor urmatoare.

BMW M4 CSL - Poze spion

BMW M4 CSL - Poze spion

BMW M4 CSL - Poze spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2021