Fotografia pe care Dacia spera sa nu o vada nimeni. Uite cum arata la interior noul Duster Facelift!

Fotografia pe care Dacia spera sa nu o vada nimeni. Uite cum arata la interior noul Duster Facelift!
  • Fotografia pe care Dacia spera sa nu o vada nimeni
  • Uite cum arata la interior noul Duster Facelift!
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc peste doar cateva saptamani, inainte de sfarsitul lunii viitoare - conform ultimelor zvonuri si speculatii.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ patru ani, actuala generatie a gamei oferite de compania Dacia sub denumirea de Duster se apropie extrem de rapid de jumatatea carierei sale. Drept urmare, nu este deloc surprinzator faptul ca specialistii producatorului de la Mioveni pregatesc, chiar zilele acestea, lansarea pe piata a unei versiuni imbunatatite. Ba dimpotriva, am putea spune.

Surprinsa recent in teste - alaturi de un minimum de camuflaj la nivelul caroseriei in cinci portiere, varianta cu facelift a celebrei masini romanesti pare sa adopte un nou design la interiorul blocurile optice frontale, inspirat de Logan si Sandero 3.

De o redesenare care se traduce prin aparitia in peisaj a unor elemente sub forma literei Y se bucura, totodata, si blocurile optice posterioare. Versiunea imbunatatita a actualei gamei comercializate de Dacia sub denumirea de Duster ar mai trebui sa aduca, daca vine vorba despre aceeasi reteta specifica departamentului exterior, si cateva optiuni proaspete in lista cu nuante si jante din aliaj.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, varianta cu facelift a masinii romanesti va pastra aparent forma actuala a panoului de bord, insa nu este exclus de niciun fel debutul unor tehnologii, dotari si echipamente de pe noile Logan si Sandero 3.

Asteptata sa debuteze in perioada urmatoare de timp, versiunea imbunatatita a gamei Dacia Duster va marca inclusiv revenirea la datorie a transmisiei automate cu dublu ambreiaj EDC. Aceasta cutie, cu sapte rapoarte, nu va fi totusi disponibila decat alaturi decat de motorul turbo cu capacitatea cilindrica de 1.3 litri si puterea maxima de 150 de cai, potrivit anumitor zvonuri si speculatii.

Distribuie pe Facebook
mai multe