Masina de 200 CP construita in Romania a fost surprinsa pe Nurburgring complet necamuflata. VIDEO

Masina de 200 CP construita in Romania a fost surprinsa pe Nurburgring complet necamuflata. VIDEO
  • Masina de 200 CP construita in Romania a fost surprinsa pe Nurburgring complet necamuflata
  • Versiunea de performanta Ford Puma ST va oferi un benzinar turbo de 1.5 litri si o cutie manuala
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un benzinar turbo cu trei cilidri in linie si capacitatea de 1.5 litri lucreaza alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte, la care se adauga un sistem de tractiune fata.

O putere maxima de 155 de cai si un cuplu motor de 240 de Nm, sinonime cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in noua secunde si o viteza de top de 200 km/h. Sunt cifrele si numerele celui mai performant Ford Puma de generatie a doua disponibil la momentul de fata, oferit alaturi de o motorizare 1.0 Ecoboost cu tehnologie mild-hybrid pe 48 de volti, potrivit companiei producatoare.

Situatia se va schimba insa pana la sfarsitul acestui an, odata cu lansarea mult anticipatei versiuni ST, a carei propulsie va fi asigurata de un benzinar turbo cu trei cilidri in linie si capacitatea de 1.5 litri, ce lucreaza impreuna cu cutie manuala in sase rapoarte pentru a livra rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 200 CP, spun ultimele zvonuri si informatii neoficiale.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se va realiza intr-un timp mai mic de sapte secunde, asemeni celei mai recente generatii a celebrei Fiesta ST. Seria vestilor bune va continua cu o suspensie sport, un sistem de franare de performanta, dar si spoilere agresiv stilizate, jante de dimensiuni generoase, plus volan in trei spite si scaune cu suport lateral marit.

Saptamana trecuta, noul Ford Puma a primit mai multe imbunatatiri, printre care si o unitate 1.5 diesel cu o putere maxima de 120 de cai si un consum mediu de carburant de 4.5 litri la 100 de kilometri (WLTP), clientii fiind intampinati inclusiv de o varianta ST Line Vignale oferita in premiera absoluta, cu tapiterie din piele, sistem audio B&O si faruri cu tehnologie LED.

Ford Puma ST-Line Vignale

Ford Puma ST-Line Vignale

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 3 Iunie 2020