Masina de 333 CP pe care Volkswagen o va lansa saptamana viitoare a fost surprinsa in teste complet necamuflata

Masina de 333 CP pe care Volkswagen o va lansa saptamana viitoare a fost surprinsa in teste complet necamuflata
  • Masina de 333 CP pe care Volkswagen o va lansa saptamana viitoare a fost surprinsa complet necamuflata
  • Sistemul de tractiune integrala va fi oferit in standard, potrivit celor mai recente informatii neoficiale
Distribuie pe Facebook

Tractiunea integrala va fi oferita in standard, potrivit celor mai recente zvonuri si speculatii.

Surprinsa de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, urmatoarea generatie a masinii cunoscute publicului larg sub denumirea de Volkswagen Golf R va debuta oficial peste doar cateva zile, in data de 4 a lunii noiembrie. Intre timp, viitoarea sportiva de clasa compacta a companiei germane cu sediul in Wolfsburg este testata la limita, in cadrul complexului de la Nurburgring, in cautarea setarilor perfecte.

Iesita pe circuit fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie, creatia despre care se spune ca va gazdui in compartimentul motor un benzinar turbo de doi litri si 333 de cai putere se remarca numaidecat prin partea frontala restilizata, cu prize uriase de aer in dotare.

Aceeasi viitoare generatie a super-compactei comercializate de marca Volkswagen sub numele de Golf R se mai poate lauda, de asemenea, si cu un spoiler spate cu difuzor masiv si evacuare cvadrupla incluse. Jantele supradimensionate din aliaj si eleronul proeminent pentru hayon vor completa, alaturi de alte elemente mult mai subtile, reteta exterioara caracteristica masinii performanta a germanilor din Wolfsburg.

Daca vine vorba, in schimb, despre departamentul interior, respectiva creatie isi va intampina clientii alaturi de scaune fata cu suport lateral marit, plus volan multifunctional cu design in trei spite. instrumente de bord redesenate si, de ce nu, diferite ornamente unice.

Urmatoarea generatie a masinii cunoscute publicului larg sub denumirea de Volkswagen Golf R va debuta oficial peste doar cateva zile, in data de 4 a lunii noiembrie, dupa cum precizam si anterior, la inceputul acestui material. Viitoarea sportiva de clasa compacta a companiei germane cu sediul in Wolfsburg va oferi si un sistem de tractiune integrala in standard, in timp ce cutia DSG va fi, aparent, optionala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2020