Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne va primi curand si o versiune Coupe. Noua masina, surprinsa complet necamuflata in teste

Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne va primi curand si o versiune Coupe. Noua masina, surprinsa complet necamuflata in teste
  • Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne va primi curand si o versiune Coupe
  • Noua masina, surprinsa complet necamuflata in teste
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala a respectivei variante ar putea avea loc in perioada imediat urmatoare de timp.

Prezentata publicului larg inca din ultima parte a anului 2020, prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne se vinde zilele acestea in foarte multe - ba chiar aproape infinite, versiuni si configuratii. Lista cu optiuni oferite clientilor se va alege - in viitorul extrem de apropiat, si cu alte variante noi, fotografii spion reusind sa surprinda recent un Enyaq iV Coupe complet necamuflat.

Asteptata sa debuteze in perioada imediat urmatoare de timp, respectiva masina a pregatit o parte posterioara complet restilizata, care aduce aminte de Tesla Model Y si Audi E-Tron Sportback.

Skoda Enyaq iV Coupe - Poza spion

In ceea ce priveste gama de motorizari, viitoarea versiune Coupe a primei Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne ar putea oferi aceleasi solutii ca varianta standard. Discutam, intr-o alta ordine de idei, despre sisteme de propulsie cu unul sau doua motoare electrice, o baterie cu capacitatea de pana la 82 kWh si, evident, tractiune spate - sau integrala pentru configuratia de top.

O alta mare necunoscuta o reprezinta interiorul, insa si acest Enyaq iV ar trebui sa mizeze pe doua display-uri de bord supradimensionate, dintre care unul destinat ceasurilor de bord digitale.

Seria misterilor caracteristice viitoarei versiuni Coupe a primei Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne continua cu pretul de vanzare. Varianta standard a gamei Enyaq iV porneste - cel putin pe piata din Romania, de la 38.820 de euro si urca pana la suma de 45.124 de euro, inainte ca persoanele interesate de achizitia unei astfel de masini sa se apuce de bifarea unor dotari optionale.

Skoda Enyaq iV Coupe - Poza spion

Distribuie pe Facebook
mai multe