A testat, in sfarsit, masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

A testat, in sfarsit, masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • A testat, in sfarsit, masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproximativ 54.414 euro - conform configuratorului oficial.

Lansata pe piata in urma cu circa doi ani, actuala generatie a masinii oferite de Kia sub numele de Sorento isi intampina clientii - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor se regaseste - mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta echipata cu un sistem de propulsie PHEV.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la o suma de 54.414 euro, respectiva reteta combina o unitate turbo de 1.6 litri - pe benzina, cu un motor electric si o baterie litiu-ion polimer de 13.8 kWh.

Kia Sorento PHEV

Kia Sorento PHEV

Kia Sorento PHEV

Aceeasi versiune plug-in hybrid a noii Kia Sorento mai are de anuntat - printre altele, si un sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 8.7 secunde, si o viteza de top, cu acceleratia la podea, 193 de kilometri pe ora. Principala atractie a variantei cu privine o reprezinta - fara doar si poate, consumul mediu de carburant, de 1.6 la suta.

Pe piata din Romania, respectiva masina se bucura - in standard, si de o transmisie automata in sase rapoarte, de tractiune integrala, blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 19 inch, senzori de parcare fata si spate.

Seria vestilor bune continua cu instrumente de bord digitale si configurabile, cu un display central de opt inch, cu sistem Smart Cruise Control si camera video pentru marsarier. Acestora li se alatura si un al treilea rand de scaune, tapiterie din stofa, volan imbracat in piele, franare autonoma de urgenta, asistent pentru mentinerea benzii.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Kia Sorento PHEV
mai multe