A testat, in sfarsit, noua Dacie Sandero. "Nu te-ai fi asteptat la asta"

A testat, in sfarsit, noua Dacie Sandero. "Nu te-ai fi asteptat la asta"
  • A testat, in sfarsit, noua Dacie Sandero
  • "Este chiar impresionant"
Distribuie pe Facebook

In Romania, lista de preturi porneste de la doar 8.800 de euro, conform datelor de pe site-ul companiei producatoare.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase luni, inca de la inceputul toamnei trecute, cea mai recenta generatie a gamei comercializate sub denumirea de Dacia Sandero stie, cu siguranta, cum sa se faca remarcata. Privita de la exterior spre interior, noua masina a pregatit clientilor inclusiv faruri cu LED, jante pe 16" si trapa cu actionare electrica, lista atractiilor principale cuprinzand chiar si un sistem de infotainment compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto.

Echiparea disponibila in cazul de fata continua cu camera video pentru marsarier, frana de mana electrica si climatizarea automata cu display digital, acompaniate, printre altele, si de senzori de parcare, airbag-uri de tip cortina, franare autonoma de urgenta, asistent pentru monitorizarea unghiului etc.

Sub capota, cea mai recenta generatie a gamei comercializate sub denumirea de Dacia Sandero nu a pregatit nici macar o singura motorizare diesel, clientii fiind nevoiti sa se multumeasca cu trei optiuni pe benzina, fiecare cu (cate) trei cilindri in linie si o capacitate de 1.0 un litru. Intr-o alta ordine de idei, noua masina va veni in compania unui motor aspirat de 65 CP, a unei unitati turbo cu 90 CP sau alaturi de un propulsor turbo de 100 CP, proiectat pentru a putea rula si pe GPL.

Livrarea valorilor maxime mentionate anterior se face - daca mai era cumva nevoie de mentionat, exclusiv catre rotile aflate pe puntea fata, fie printr-o cutie manuala cu cinci / sase rapoarte in dotare, fie prin intermediul unei transmisii automate de tip CVT - oferita, la randul ei, in premiera absoluta.

Daca mai era cumva nevoie, inca o data, de mentionat, cea mai recenta generatie a gamei comercializate sub denumirea de Dacia Sandero se vinde pe piata din Romania la preturi incepand de la 8.800 de euro pentru versiunea de baza SCe 65 Access. In configuratia de top TCe 90 CVT Comfort, in schimb, noua masina vine cu o nota de plata de aproximativ 13.150 de euro, fara a pune la socoteala si costurile cu eventualele echipamente disponibile in mod optional, evident.

Distribuie pe Facebook
mai multe