A testat, in sfarsit, singura masina cu motor pe benzina si tractiune spate pe care Audi o vinde acum. "Ar trebui s-o eviti"

A testat, in sfarsit, singura masina cu motor pe benzina si tractiune spate pe care Audi o vinde acum. "Ar trebui s-o eviti"
  • A testat, in sfarsit, singura masina cu motor pe benzina si tractiune spate pe care Audi o vinde acum
  • "Ar trebui s-o eviti"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la aproximativ 149.000 de euro pentru versiunea Coupe, in timp ce varianta cu plafon retractabil din material textil este cu circa 13.000 de euro mai scumpa - potrivit configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de sapte ani si relansata - in 2018, intr-o varianta imbunatatita, cea de-a doua generatie a masinii oferite de compania Audi sub numele de R8 se vinde, zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul german la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana se regaseste - mai mult sau mai putin surprinzator, si o versiune botezata R8 V10 performance RWD, ce vine cu 570 de cai pe rotile spate, conform marcii cu sediul in Ingolstadt.

Audi R8 V10 Performance RWD

Audi R8 V10 Performance RWD

Insotita de o transmisie automata in sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, respectiva aroma isi propune sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un interval promitator de 3.7 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea, cu pedala de acceleratie la podea, pana la o viteza maxima de 329 de kilometri pe ora, dupa cate se pare.

Nota de plata a actualului Audi R8 V10 performance RWD porneste - daca vine vorba cumva despre piata din Germania, de la 149.000 de euro, pentru varianta cu plafon fix, pe cand versiunea Spyder este cu 13.000 de euro mai scumpa. Echiparea standard cuprinde inclusiv blocuri optice fata si spate cu LED, seria dotarilor oferite - fara costuri suplimentare, de masina cu propulsor FSI de 5.2 litri continua si cu un set de jante pe 19 inch, si cu o pereche de scaune incalzite, cu instrumente de bord digitale si configurabile etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Audi R8 V10 Performance RWD
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 6 Mai 2022