Masina care face Golf GTI sa tremure de frica. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

Masina care face Golf GTI sa tremure de frica. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • Masina care face Golf GTI sa tremure de frica
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la peste 32.000 de euro.

Dezvelita publicului larg acum mai bine de 12 luni, cea mai recenta generatie a celebrei masini comercializate sub numele de Skoda Octavia se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste inclusiv o varianta de performanta RS, care se remarca in special prin spoilerele agresiv stilizate de la nivelul caroseriei in cinci portiere.

Lista atractiilor exterioare continua cu evacuarea dubla si jantele uriase din aliaj, in timp ce reteta specifica departamentului interior cuprinde si scaune fata cu suport lateral marit.

Sub capota, cea mai noua generatie a masinii cunoscute publocului larg sub denumirea de Skoda Octavia RS a pregatit trei unitati diferite, printre care si un diesel de doi litri si 200 de cai pe ambele punti. Celelalte doua sisteme de propulsie disponibile vin cu 245 de cai si tractiune fata, insa originea valorii respective difera radical: fie un 1.4 TSI cu motor electric, fie un benzinar de doi litri.

Asa cum precizam si anterior, inca de la inceputul acestui material, nota de plata caracteristica pietei din Romania porneste de la putin peste 32.000 de euro, potrivit configuratorului local.

In versiunea de performanta RS, cea mai recenta generatie a celebrei masini comercializate sub numele de Skoda Octavia se bucura in standard si de faruri cu matrice de LED-uri, plus instrumente de bord digitale. Aceeasi varianta sport mai ofera, fara niciun fel de costuri suplimentare, si un display central cu diagonala de zece inch, scaune fata incalzite, senzori de parcare spate s.a.m.d.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2020