Masina care-ti face masaj Shiatsu in timp ce soferul conduce cu 315 km/h. Video

Masina care-ti face masaj Shiatsu in timp ce soferul conduce cu 315 km/h. Video
  • Masina care-ti face masaj in timp ce soferul conduce cu 315 km/h
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza aproximativ 3.1 secunde
Distribuie pe Facebook

Acceleratia de la 0 la 100 km/h? 3.1 secunde, anunta compania producatoare.

Lansata pe piata in vara anului 2016 si trecuta recent printr-un facelift major, cea mai recenta iteratie a masinii comercializate de Porsche sub denumirea de Panamera stie cu siguranta cum sa impresioneze. Aspectul captivant al caroseriei reprezinta doar un prim argument in acest sens, seria vestilor bune continuand la interior cu nenumarate dotari si echipamente de top.

Porsche Panamera Facelift

Porsche Panamera Facelift

Porsche Panamera Facelift

Pielea finisata intr-o singura nuanta sau mai multe culori, in functie de preferintele fiecarui client in parte, ornamentele realizate din lemn autentic ori fibra de carbon, dar si display-ul supradimensionat din centrul consolei, multiplele comenzi tactile si scaunele individuale cu diferite functii, inclusiv masaj, intregesc oferta din cazul de fata.

Sub capota, cea mai recenta iteratie a masinii comercializate de Porsche sub denumirea de Panamera a pregatit o larga varietate de motoare pe benzina, dintre care unele electrifica pentru un plus considerabil de performanta, varful noii game constand in varianta Turbo S. Echipata cu un V8 de patru litri si 630 CP, capabil de un 0 - 100 km/h in 3.1 secunde si o viteza maxima de 315 km/h.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Porsche Panamera Facelift
mai multe