Mercedes-ul cu care niciun Audi sau BMW nu indrazneste sa se puna. Are 843 de cai sub capota si face suta in doar 2.84 secunde

Mercedes-ul cu care niciun Audi sau BMW nu indrazneste sa se puna. Are 843 de cai sub capota si face suta in doar 2.84 secunde
  • Mercedes-ul cu care niciun Audi sau BMW nu indrazneste sa se puna
  • Are 843 de cai sub capota si face suta in doar 2.84 secunde
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la fabuloasa suma de 205.290 de euro - potrivit configuratorului oficial.

Anuntat in urma cu mai bine de 180 de zile - inca din prima jumatate a toamnei anului trecut, noul GT 63 S E Performance nu mai necesita niciun fel de introducere sau prezentare. Disponibil la vanzare si pe piata din Romania - la preturi ce pornesc de la fabuloasa suma de 205.290 de euro, asa cum precizam si anterior, respectivul Mercedes-AMG impresioneaza in special prin lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului tehnic.

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance

Seria vestilor bune culmineaza - intr-o alta ordine de idei, cu unitatea V8 de patru litri si 639 de cai, pe benzina, care lucreaza alaturi de un motor electric cu 204 CP si propria cutie, cu doua trepte de viteza, pentru a livra ambelor punti circa 843 de cai - suficient pentru un sprint teoretic de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de aproximativ 2.9 secunde.

Un adevarat spectacol al cifrelor - si, totodata, numerelor, acelasi AMG GT 63 S E Performance se mai poate lauda, important de mentionat, si cu un cuplu de pana la 1.470 de Newton-Metri, cu o viteza de top de 315 kilometri pe ora, cu un consum meniu de numai 7.9 litri la 100 de kilometri. Din punct de vedere estetic, spoilerele agresiv stilizate, pragurile proeminente si jantele de 20 sau 21 de inch deschid seria elementelor principale de atractie.

De cealalta parte a portierelor, pasagerii vor descoperi si o plansa de bord cu doua display-uri color pentru afisarea tuturor informatiilor vitale, si o consola centrala cu comenzile amplasate in stilul V8, si patru scaune individuale, si un volan cu o parte inferioara plata, guri de ventilatie turbionare, tapiterie din piele Nappa, accente din fibra de carbon, lumini ambientale, instalatie audio de inalta fidelitate.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze Mercedes-AMG GT 63 S E Performance
mai multe