Un fost prezentator Top Gear lauda noua Dacia Jogger. "Cu Dacia Jogger primesti mai mult decat platesti!"

Un fost prezentator Top Gear lauda noua Dacia Jogger. "Cu Dacia Jogger primesti mai mult decat platesti!"
  • Un fost prezentator Top Gear lauda noua Dacia Jogger
  • "Cu Dacia Jogger primesti mai mult decat platesti!"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 16.700 de euro. Conform configuratorului oficial.

Succesorul modelelor Lodgy si Logan MCV, primul Jogger din istoria Dacia stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Dezvelit intregii planete acum mai bine de trei ani, respectivul automobil masoara circa 4.55 metri in lungime, pe cand ampatamentul urca pana la o valoare de 2.898 de milimetri, astfel ca viitorii cumparatori vor putea opta atat pentru o versiune in cinci locuri, cat si pentru o varianta cu trei randuri de scaune.

Drept urmare, capacitatea de incarcare a autoturismului cu pricina, oferit la preturi cuprinse intre 16.690 si 26.000 de euro, potrivit configuratorului destinat pietei din Romania, urca pana la valoarea de 2.094 de litri. Dupa cate se precizeaza in cadrul brosurii oficiale, material ce vorbeste si despre disponibilitatea unui ansamblu HEV cu 140 de cai putere, care promite sa parcurga distanta de 100 de kilometri cu mai putin de 5.0 litri de carburant.

Meniul specific noii Dacia Jogger se incheie cu patru versiuni diferite de echipare, inclusiv varianta de baza bucurandu-se in standard si de faruri cu LED pentru faza scurta. In configuratiile superioare, masina in cauza pluseaza cu un display tactil cu diagonala de opt inch, cu o instalatie audio cu sase difuzoare, sistem de climatizare cu reglare automata a temperaturii, cu scaune cu functie de incalzire, cu card maini libere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2023