Una costa 8.000 de lire, cealalta... aproape la fel. Test comparativ intre noua Dacie Sandero si o bicicleta din fibra de carbon

Una costa 8.000 de lire, cealalta... aproape la fel. Test comparativ intre noua Dacie Sandero si o bicicleta din fibra de carbon
  • Una costa 8.000 de lire, cealalta... aproape la fel
  • Test comparativ intre noua Dacie Sandero si o bicicleta din fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Noua Dacie Sandero sau... o bicicleta din fibra de carbon? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video.

Prezentata publicului larg inca din toamna anului 2020, odata cu noile Logan si Sandero Stepway, actuala Dacie Sandero deschide seria celor mai ieftine masini noi vandute in Marea Britanie. Pe piata respectiva, lista de preturi incepe de la aproape 8.000 de lire sterline.

Reteta specifica versiunii de baza debuteaza, dupa cum precizam si anterior, cu o motorizare aspirata de 1.0 litri si 65 CP, in trei pistoane, pe benzina.

Cea mai ieftina Dacie Sandero vanduta in Marea Britanie se mai poate lauda si cu o transmisie manuala in cinci rapoarte, cu jante din otel pe 15 inch si o pereche de spoilere fata / spate vopsite in negru. Din peisaj nu lipsesc insa nici farurile cu LED, nici bancheta rabatabila.

De o nota de plata de aproape 8.000 de lire sterline este insotita, de asemenea, si bicicleta din fibra de carbon a unui fost prezentator de la Top Gear.

Asa se face ca intre cele doua mijloace de transport s-a nascut un soi de competitie directa. Cum a reusit sa se descurce actuala Dacie Sandero, ei bine... aflam chiar din urmatorul material video, de la nimeni altul decat James May, daca mai trebuia facuta o asemenea mentiune.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2021