ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. TEST comparativ cu noul BMW M5 si Mercedes E63 AMG

ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. TEST comparativ cu noul BMW M5 si Mercedes E63 AMG
  • ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii
  • TEST comparativ cu noul BMW M5 si Mercedes E63 AMG
Distribuie pe Facebook

Doua dintre cele mai performante sedanuri ale planetei si-au dat intalnire intr-una dintre primele confruntari directe. Este duelul dintre noul BMW M5 Competition Facelift si versiunea imbunatatita a gamei Mercedes-AMG E 63.

Prezentat publicului larg la inceputul verii trecute, noul BMW M5 Competition Facelift nu mai necesita niciun fel de introducere. Pus in miscare de un motor V8 cu doua turbine si capacitatea de 4.4 litri, acesta vine cu 625 de cai pe ambele punti.

O cutie automata cu opt rapoarte livreaza persoanei de la volan inclusiv un cuplu maxim de 750 Nm, astfel ca timpul necesar rezolvarii problemei acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.3 secunde. Potrivit primelor detalii si informatii date publicitatii.

Lansata, la randul ei, in iunie 2020, versiunea imbunatatita a gamei Mercedes-AMG E 63 se bucura, daca mai era nevoie, inca o data, de precizat, de o motorizare bi-turbo, cu opt cilindri in V. De patru litri si 612 cai putere - in savoarea de top S.

Meniul disponibil in cazul de fata continua cu un cuplu maxim de 850 Nm, o cutie automata cu noua rapoarte si, inutil de mentionat, un sistem inteligent de tractiune integrala. De unde si sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 3.4 secunde, conform fisei tehnice.

In ambele cazuri, fie ca este vorba despre noul BMW M5 Competition Facelift, fie ca versiunea imbunatatita a gamei Mercedes-AMG E 63 reprezinta subiectul de discutie, din meniu nu lipseste nici design-ul agresiv. Sau preturile astronomice.

Distribuie pe Facebook
mai multe