BMW crede ca noul M5 arata mai bine decat Mercedes E63 AMG Facelift si publica peste 40 de imagini proaspete ca sa o demonstreze

  • BMW crede ca noul M5 arata mai bine decat Mercedes E63 AMG Facelift si publica peste 40 de imagini proaspete ca sa o demonstreze
  • Cel mai puternic si rapid sedan al bavarezilor se vinde, pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 120.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Cel mai potent sedan al bavarezilor se vinde, pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 120.000 de euro.

Anuntat la mijlocul lunii iunie, cu doar doua zile inaintea versiunii imbunatatite a rivalului Mercedes E63 AMG, noul BMW M5 Facelift stie cu siguranta, fara niciun dubiu, cum sa impresioneze.

Privit de la exterior spre interior, cel mai potent sedan al companiei bavareze se remarca prin nenumarate detalii sportive, inclusiv spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus jante din aliaj de dimensiuni generoase.

BMW M5 Facelift - Versiunea cu volan pe dreapta

BMW M5 Facelift - Versiunea cu volan pe dreapta

Eleronul subtil pentru capota portbagajului, pragurile laterale proeminente, dar si evacuarea cvadrupla sau plafonul realizat din fibra de carbon promit sa atraga, la randul lor, privirile soferilor din trafic.

Volanul multifunctional cu design in trei spite, scaunele fata cu suport lateral marit si accentele contrastante de rosu se numara, in schimb, printre elementele care vor face deliciul exclusiv viitorilor clienti si pasageri.

Meniul specific noului BMW M5 Facelift culmineaza cu motorizarea V8 de 4.4 litri si pana la 625 de cai, acompaniata de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala.

Cel mai potent sedan al companiei bavareze reuseste, drept urmare, sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 3.3 secunde in varianta Competition, in timp ce viteza maxima este limitata la 250 sau 305 km/h.

Pe piata din Romania, dupa cum precizam inclusiv anterior, preturile de vanzare pornesc de la putin peste 120.000 de euro, insa nota de plata sare de 150.000 de euro datorita dotarilor optionale.

BMW M5 Facelift - Versiunea cu volan pe dreapta

BMW M5 Facelift - Versiunea cu volan pe dreapta

BMW M5 Facelift - Versiunea cu volan pe dreapta

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze BMW M5 Facelift - Versiunea cu volan pe dreapta
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2020