ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. TEST comparativ cu noul Peugeot 508, Mazda6 si Opel Insignia GS

ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. TEST comparativ cu noul Peugeot 508, Mazda6 si Opel Insignia GS
  • TEST comparativ cu noul Peugeot 508, Mazda6 si Opel Insignia GS
  • Cele trei sedanuri de clasa medie se intalnesc pentru prima oara
  • Duelul este castigat de automobilul cunoscut sub numele...
Distribuie pe Facebook

Trei dintre cele mai atractive sedanuri de volum ale momentului si-au dat intalnire in testul pe care il asteptam cu totii. Este duelul dintre noul Peugeot 508, Mazda6 si Opel Insignia Grand Sport.

Lansat pe piata in urma cu aproape un deceniu, chiar la inceputul anilor 2010, primul Peugeot 508 din istorie a primit de curand o noua generatie. Spre deosebire insa de modelul original, automobilul prezentat cu ocazia celei de-a 88-a editii a evenimentului Geneva International Motor Show a renuntat la silueta tipica unui sedan, adoptand in schimb unui coupe.

Unul dintre cele mai atragatoare produse ale clasei medii non-premium, autoturismul companiei franceze este disponibil in compania unei gamei de motorizari cu pana la 225 de cai putere, plus tehnologii extrem de variate. Inclusiv instrumente de bord digitale si configurabile, faruri Full LED sau primul asistent pentru vederea pe timp de noapte (Night Vision) din acest segment.

O propunere de nerefuzat, cel putin pe hartie, proaspat (re)lansatul Peugeot 508 da astazi primul test important din viata sa, noua generatie a modelului prezentat in urma cu aproape un deceniu, chiar la inceputul anilor 2010, fiind parte activa a unui comparativ care mai aduce in prim plan automobile precum Mazda6 si Opel Insignia Grand Sport, la randul lor bine vazute in Europa.

Va reusi oare autoturismul companiei franceze sa isi adjudece victoria ori concurenta se va impuna la finalul celui mai interesant material video din acest mijloc de saptamana? Iata si raspunsulpe care il astepta toata lumea:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2019