Pozele care au starnit imaginatia fanilor. Cum ar arata noua Honda Civic Type R daca de maine s-ar vinde si intr-o varianta Sedan

Pozele care au starnit imaginatia fanilor. Cum ar arata noua Honda Civic Type R daca de maine s-ar vinde si intr-o varianta Sedan
  • Pozele care au starnit imaginatia fanilor
  • Cum ar arata noua Honda Civic Type R daca de maine s-ar vinde si intr-o varianta Sedan
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia ar fi asigurata de o motorizare turbo. Insotita de un numar de patru cilindri si o capacitate de doi litri - daca mai trebuia cumva precizat.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca de la inceputul verii trecute, cea mai recenta generatie a legendarei game comercializate de Honda sub denumirea de Civic Hatchback isi intampina cumparatorii, zilele acestea, in multiple versiuni si configurafii. Printre optiunile puse de japonezi la dispozitia iubitorilor de compacte cu o caroserie in cinci portiere isi va face loc extrem de curand, in viitorul apropiat, si o savoare oferita sub indicativul Type R - alaturi de spoilere agresiv fata si spate stilizate, plus praguri laterale proeminente.

Anuntata acum circa 30 de zile - la sfarsitul lui iulie 2022, respectiva masina a mai pregatit, oarecum inutil de adaugat, si o capota ventilata, un eleron de dimensiuni generoase, jante din aliaj cu design unic si evacuare tripla. Din peisaj nu lipsesc, asa cum mentionam si anterior, la momentul premierei mondiale, nici suspensia sport, discurile de franare uriase - acompaniate de etriere rosii, sau propulsorul turbo de 2.0 litri.

Nota de plata nu reprezinta, momentan, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa un scurt material video, cu lungimea de doar trei minute si jumatate, raspunde la o intrebare la fel de interesanta. Ce s-ar intampla daca Honda ar alege sa lanseze cea mai noua generatie a legendarului hot-hatch cunoscut sub numele de Civic Type R si intr-o varianta Sedan?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 29 August 2022