A vrut sa se dea mare cu masina lui, dar a ajuns in sant. Imaginile au devenit imediat virale

A vrut sa se dea mare cu masina lui, dar a ajuns in sant. Imaginile au devenit imediat virale
  • A vrut sa se dea mare cu masina lui, dar a ajuns in sant
  • Imaginile au devenit imediat virale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.5 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 12 luni - inca din primele zile ale anului 2020 - celebra masina pe care Toyota o comercializeaza sub numele (de) GR Yaris stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Principalul punct de atractie?

Motorizarea turbo cu numai trei cilindri in linie si capacitatea de 1.6 litri - proiectata sa livreze rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 261 de cai putere, plus circa 360 de Newton-Metri, dupa cum precizam si anterior.

Toyota GR Yaris

Toyota GR Yaris

Toyota GR Yaris

O cutie manuala cu sase rapoarte completeaza - impreuna cu un sistem inteligent de tractiune integrala si (pana la) doua diferentiale Torsen - meniul tehnic, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 5.5 secunde. Teoretic.

Daca vine vorba, in schimb, despre reteta specifica departamentului vizual, aceasta cuprinde inclusiv spoilere agresiv stilizate - plus jante supradimensionate, volan cu design in trei spite, scaune sport s.a.m.d.

In ceea ce priveste nota de plata, celebra masina pe care Toyota o comercializeaza sub numele (de) GR Yaris porneste - pe piata din Romania - de la o suma de 37.292 de euro. Dupa cum precizam si anterior, pe parcursul saptamanilor trecute.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Toyota GR Yaris
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 19 Mai 2021