CNADNR incepe montarea parapetelor pe DN1. Inarmati-va cu multa rabdare daca circulati pe aceste sectoare.

CNADNR incepe montarea parapetelor pe DN1. Inarmati-va cu multa rabdare daca circulati pe aceste sectoare.
  • CNADNR demareaza lucrarile de montare a separatoarelor de sens pe DN1
  • Primele lucrari vor incepe de la baza rampei podului de pe DN1, in zona Ikea
  • Lucrarile se vor desfasura dupa un program stabilit impreuna cu Politia Rutiera
Distribuie pe Facebook

Incepand cu data de 30.05.2016, CNADNR demareaza lucrarile de montare a separatoarelor de sens pe DN1. Primele lucrari vor incepe de la baza rampei podului de pe DN1, in zona Ikea.

Dupa mai multe accidente provocate de acele borduri "miraculoase" care despart sensurile de mers pe o portiune a Drumului National 1, CNADNR a decis sa le inlocuiasca, iar azi, se pare ca e ziua in care incep, intr-un final, lucrarile. Montarea parapetelor metalice si a celor din beton de tip "New Jersey" se vor desfasura pe sectorul cuprins intre Pasajul Inferior Baneasa, km 8+050 si km 12+868 situat la capatul rampei Otopeni a Pasajului superior peste Centura Bucuresti.

Pentru ca impactul asupra traficului sa fie cat mai redus, lucrarile se vor desfasura dupa un program stabilit de CNADNR si Politia Rutiera. Astfel ca de Luni pana Joi intre orele 10 si 17, lucrarile se vor desfasura pe ambele sensuri de circulatie, Vineri intre orele 10 si 14, pe calea 2, pe sensul Ploiesti-Bucuresti, Sambata intre orele 8 si 14, pe calea 2 pe sensul Ploiesti-Bucuresti iar Duminica intre orele 8 si 14 pe calea 1, pe sensul Bucuresti-Ploiesti.

Desi nervii multor soferi care tranziteaza zona vor fi intinsi la maximum, Compania Nationala de Austrazi si Drumuri Nationale din Romania insista ca circulatia sa se desfasoare cu respectarea legilor in vigoare si conducatorii auto sa manifeste intelegere si sa respecte semnalizarile si restrictiile impuse pe perioada lucrarilor.

Dupa finalizarea amplasarii parapetelor pe zona mai sus mentionata, alti 35 de km din Drumul National 1 vor fi impanziti de aceste parapete, pe sectorul de drum cuprins intre km 40 si 94. Bordurile care desparteau pana azi portiunea de drum dintre Baneasa si Otopeni au nascut discutii aprinse de nenumarate ori, mai ales dupa ultimul accident petrecut in zona.

In urma nefericitului incident, o femeie si-a pierdut viata iar fetita ei a scapat doar cu rani usoare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 30 Mai 2016