Noul Audi A3 s-a facut de ras la testul elanului. VIDEO ca sa te convingi si singur

Noul Audi A3 s-a facut de ras la testul elanului. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Noul Audi A3 s-a facut de ras la testul elanului
  • VIDEO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Hatchback-ul companiei germane se alatura astfel unei liste selecte, care mai include nume precum Mercedes CLA si chiar BMW Seria 2 Gran Coupe.

Dupa ce a pus mari probleme unor modele precum Mercedes CLA si chiar BMW M235i xDrive Gran Coupe, celebrul test al elanului a mai facut o victima. Faimoasa proba a spaniolilor de la KM77 i-a dat acum batai de cap hatchback-ului cunoscut publicului larg sub denumirea de Audi A3 Sportback.

Respectivul automobil a subvirat masiv la viteza de 75 de kilometri pe ora, cand a daramat mai multe conuri de pe traseu, dupa cum se poate observa inclusiv in urmatorul video.

Lansat, de curand, intr-o noua generatie, modelul Audi A3 Sportback se vinde in Romania la preturi incepand de la putin peste 26.000 de euro. In configuratia de baza, hatchback-ul companiei germane mizeaza pe o motorizare turbo cu doar trei cilindri in linie, pe benzina, de un litru si 110 cai putere.

Echiparea standard a respectivului automobil mai cuprinde si o cutie manuala cu sase rapoarte, plus faruri cu LED, jante pe 16 inch, aer conditionat si ceasuri de bord digitale.

Hatchback-ul cunoscut publicului larg sub denumirea de Audi A3 Sportback este disponibil in trei versiuni de echipare si nenumarate propulsoare, inclusiv TFSI e. Acestora li se alatura o varianta de performanta S3, animata de un propulsor de doi litri si 310 cai putere, cu tractiune integrala in standard.

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (66) Poze Audi A3 Sportback
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Decembrie 2020